Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Petre s-a "scuturat" de ghinioane în meciul cu Dinamo. "Am ratat mult, dar nu mi-am pierdut niciodată încrederea"

VIDEO | Adrian Petre s-a "scuturat" de ghinioane în meciul cu Dinamo. "Am ratat mult, dar nu mi-am pierdut niciodată încrederea"

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins-o pe Dinamo, miercuri seară, scor 1-0, în returul semifinalei Cupei României, printr-un gol marcat de Adrian Petre în minutul 2.

Criticat pentru lipsa de eficacitate, Adrian Petre a reuşit să se "scuture" de ghinioane. Tânărul atacant al celor de la FCSB chiar a făcut un gest imediat după gol prin care arată că se scutură de toate nereuşitele adunate de când a venit la FCSB, unde a avut mai multe ratări monumentale decât goluri.

"E destul de important pentru mine că am reuşit să marchez după atâtea meciuri în care am ratat foarte mult, dar mi-am făcut treaba. Acesta era şi planul nostru înainte de meci, să marcăm repede, să punem presiune pe adversar şi să rezolvăm ecuaţia meciului încă din primele minute. Noi avem încredere în echipa noastră, în ceea ce am pregătit. Ştim ce putem fiecare şi mergem să jucăm pentru a câştiga Cupa. Au fost câteva meciuri în care am ratat destul de mult, dar nu mi-am pierdut niciodată încrederea în mine. Ştiu ce pot, ştiu că mă antrenez. Eu cred că în viitor vor veni şi golurile şi nu îmi fac griji în această privinţă", a declarat Adrian Petre, imediat după meciul cu Dinamo.

Adrian Petre este sigur că fostul său coleg de la UTA Arad, actualmente coleg la FCSB, Dennis Man, va face faţă în orice campionat al Europei. Se preconizează că, în zilele următoare, Dennis Man va lua drumul Angliei. Gigi Becali speră să obţină în jur de 15 milioane de euro.

"Cred că a ajuns la maturitatea fizică şi mentală de a pleca din ţară. Mai puţin contează clubul şi campionatul unde va pleca, ştiu că va face o treabăm bună, pentru că îl ştiu de mult timp", a completat Adrian Petre.

 
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare