Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Petre şi tatăl său au participat la un antrenament de fotbal tenis. ”Tenisul cu piciorul este un sport spectaculos când e jucat de profesionişti”

VIDEO Adrian Petre şi tatăl său au participat la un antrenament de fotbal tenis. ”Tenisul cu piciorul este un sport spectaculos când e jucat de profesionişti”

Diverse

Comentarii

Adrian Petre a răspuns invitaţiei clubului Tengo Salonta de a participa la un antrenament al echipei care a obţinut rezultate excelente pe plan intern şi internaţional la tenis cu piciorul.

Fotbalistul a răspuns invitaţiei clubului Tengo Salonta de a participa la un antrenament al echipei care a obţinut rezultate excelente pe plan intern şi internaţional la tenis cu piciorul. Adi a venit împreună cu tatăl său, fost jucător de fotbal-tenis. El a schimbat câteva mingi cu componenţii echipei salontane şi chiar dacă practică doar ocazional acest sport, mai mult în cantonamentele echipei naţionale de tineret, s-a descurcat bine la fileu, unde l-a avut ca adversar pe multiplul campion intern şi internaţional, Georgel Bobiş.

Adi a făcut echipă cu fraţii Alex şi Vasile Sorean jr. în timp ce fostul campion mondial de simplu, Gică Bobiş, i-a avut ca şi coechipieri pe Nagy Darius şi Denis Purja. Iubitorii de sport prezenţi la sala Nicolae Talpoş au aplaudat la scenă deschisă revenirea pe teren a veteranilor Vasile Sorean sr. şi Tabarcea Petre, foşti adversari la fileu în urmă cu două decenii şi jumătate. Cei doi au oferit faza zilei în urma unui duel la fileu, aplaudat de generosul public prezent la eveniment.

La final, fotbalistul reprezentativei de tineret a României a acordat autografe şi a făcut poze cu salontanii care au venit să-l vadă în acţiune. ”M-am simţit foarte bine şi sper ca la anul să continuăm întâlnirea. Tenisul cu piciorul este un sport spectaculos când e jucat de profesionişti” - a spus Adi Petre, care s-a intors la Arad pentru a pregăti turneul caritabil de fotbal pe care-l organizează în oraşul său natal, având ca scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea secţiei de pediatrie 2 a Spitalul din oraşul de pe Mureş.

"Am fost onorati de prezenta lui Adi si al prietenului nostru Tabarcea. Am retrăit vremurile de altă dată când ne duelam la fileu. Tenisul cu piciorul si fotbalul se completează perfect şi nu doar la familia Tabarcea. Ne bucurăm că am putut oferi momente frumoase iubitorilor de sport din Salonta înainte de sărbători. Multumim si primăriei pentru locaţie si pentru sprijinul acordat în acest an". - a precizat conducătorul CS Tengo, Vasile Sorean.

sursa: ebihoreanul.ro

Afla mai multe despre: adrian petre 

viewscnt
Articole similare