Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Popa a fost invitatul lui Alexandru Săbău la emisiunea Top Interviuri. O poţi urmări integral, AICI

VIDEO | Adrian Popa a fost invitatul lui Alexandru Săbău la emisiunea Top Interviuri. O poţi urmări integral, AICI

Top Interviuri

Comentarii

Seria "Top Interviurilor" a continuat la Telekom Sport. Fostul fotbalist de la FCSB, Adi Popa a fost invitatul de joi, 10 septembrie, al lui Alexandru Săbău

Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a celor de la FCSB, Adrian Popa a fost invitatul emisiunii "Top Interviuri" cu Alexandru Săbău, din această săptămână.

Mijlocaşul de 32 de ani a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în copilărie, despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat la începutul carierei de fotbalist sau despre marele meci făcut împotriva lui Ajax, în şaisprezecimile Europa League, în sezonul 2012-2013.

"Îmi tot spuneau că nu am şanse să ajung fotbalist, nu am statură, nu am forţă, nu am viteză, nu aveam cam multe" , a dezvăluit Adi Popa la "Top Interviuri".

Multe alte subiecte interesante din cariera lui Adi Popa, mai jos. Aici poţi urmări integral, emisiunea Top Interviuri din 10 septembrie

 

Adi Popa, o carieră de succes

Adi Popa a câştigat tot ce se putea în fotbalul românesc. Are trei titluri de campion în Liga I, două Cupe ale României şi o Supercupă, toate câştigate cu FCSB în cele două perioade în care a evoluat pentru gruparea roş-albastră (2012-2017 şi 2019-2020).

După evoluţiile apreciate de la FCSB, Adi Popa a fost transferat de Reading, în Championship, însă mijlocaşul român nu s-a acomodat în Anglia, astfel că a fost împrumutat în Arabia Saudită la Al Taawon, apoi la Ludogoreţ, alături de care a cucerit campionatul Bulgariei, în 2019. În sezonul recent încheiat, Adi Popa a evoluat, sub formă de împrumut, la FCSB, iar acum este liber de contract şi negociază cu alte cluburi importante din Liga I.

  • 650 de mii de euro este cota lui Adi Popa pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adi popa 

viewscnt
Articole similare