Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Rus despre situaţia din Ungaria: "M-au întrebat dacă vreau să joc acolo". Ce simte după debutul pentru România

VIDEO | Adrian Rus despre situaţia din Ungaria: "M-au întrebat dacă vreau să joc acolo". Ce simte după debutul pentru România
Comentarii

Adrian Rus (23 de ani) a debutat pentru prima reprezentativă a României în meciul cu Malta, scor 1-0. El are şi cetăţenia maghiară, iar oficialii de la Budepesta au vrut să îl aducă pe fundaş în naţionala Ungariei.

"Sunt foarte fericit, am aşteptat mult acest moment. Mi s-a îndeplinit încă un vis din copilărie, de când m-am apucat de fotbal. Important este că am câştigat. Mulţumesc Federaţiei şi mulţumesc întregii Românii că a fost alături de mine", a declarat Rus, care a fost integralist în victoria cu Malta, din preliminariile pentru Campionatul European din 2020. 

Fostul jucător al celor de la Sepsi, care s-a transferat în vară la MOL Vidi, a comentat situaţia în care se află la echipa de club, în Ungaria: "Totul a fost o coincidenţă, o conjunctură. Sper că lucrurile s-au calmat. Mie îmi rămâne să mă pregătesc, iar antrenorul dacă ia decizia să mă bage, eu să joc cât mai bine şi, după, să nu mai poată să mă scoată din echipă. Având cetăţenie maghiară, m-au întrebat dacă vreau să joc acolo. Dar le-am explicat situaţia, le-am explicat că de mic am început junioratul în România, până la 19 ani am jucat în România, pentru mine".

Înainte de a debuta în Liga 1, fundaşul central a fost legitimat la mai multe echipe din Ungaria, precum Balmazújváros FC, Fehérgyarmat SC şi Akadémia Puskás.

Afla mai multe despre: adrian rusromania 

viewscnt
Articole similare