Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Rus, la cel mai important moment al carierei: "Acum scriem noi istorie" Ce aşteptări avea Boboc înainte de turneul final :)

VIDEO | Adrian Rus, la cel mai important moment al carierei: "Acum scriem noi istorie" Ce aşteptări avea Boboc înainte de turneul final :)

Echipa națională

Comentarii

Rus şi Boboc au fost doi dintre titularii lui Rădoi din meciul împotriva Franţei.

Rus a fost aruncat în disputa împotriva cocoşilor la aproape trei luni de la ultimul meci oficial bifat de fundaş. 
 
"A fost destul de greu. Mă bucur şi îmi dă încredere domnul antrenor Mirel Rădoi şi ţin să îi mulţumesc. Nu îmi este frică de absolut nimeni, poate să vină oricine. Şi Germania este bine venită. Sper să scriem istorie în continuare. Am învăţat la şcoală istorie, dar acum o scriem noi" a spus Rus. 
 
Dacă la precedenta participare la turneul final al CE am prins sferturile în 1998, generaţia actuală ne-a dus până în semifinalele Euro 2019. 
 
"Am dat opt goluri în două meciuri contra unor echipe foarte bune. Cred că şi ei ar trebui să se teamă de noi, nu numai noi să ne punem semne de întrebare. Germania este o echipă cu calitate, cu jucătiori buni, dar şi noi am demonstrat că suntem o echipă cu mare calitate. Am dat opt goluri în două meciuri şi o să iasă un meci frumos. Fotbalul se joacă pe teren, nu pe hârtie. Am demonstrat că suntem o echipă bună. Cotele nu contează când intri pe teren, contează cum joci. Am învins echipe cu cote de 300 de milioane de euro şi nimeni nu ne dădea nicio şansă. Nu am visat să dăm opt goluri în grupe, am visat să luăm cât mai puţine, aveam cea mai bună apărare, dar să dăm, avem şi un atac" a fost şi reacţia lui Boboc. 
 

 

Afla mai multe despre: rusbobocromâniatinereteuro 

viewscnt
Articole similare