Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Vasile a anunţat când vor reveni pe teren Nora Mork, Carmen Martin şi Laura Moisă

VIDEO | Adrian Vasile a anunţat când vor reveni pe teren Nora Mork, Carmen Martin şi Laura Moisă

Handbal

Comentarii

Antrenorul formaţiei feminine de handbal CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a anunţat când vor reveni pe teren trei dintre cele mai importante jucătoare ale echipei.

Cele mai mari probleme pentru CSM Bucureşti sunt în flancul drept, acolo unde cele două extreme, spaniola Carmen Martin şi Laura Moisă (fostă Chiper) au probleme de sănătate şi sunt în curs de recuperare. De asemenea, Adrian Vasile o aşteaptă să revină pe parchet şi pe norvegianca Nora Mork (28 de ani), accidentată la ligamente în meciul de Supercupă dintre Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, din luna august.
 
"Extremele dreapta, Carmen Martin şi Laura Moisă, încă nu sunt în posibilitatea de a juca. Laura a suferit o intervenţie la genunchi, o curăţare a meniscului, aşa că va dura ceva timp până va reintra în teren. Nora e foarte bine, va reveni în ţară pe data de 10. Recuperarea ei decurge foarte bine. Sunt anumite etape în această recuperare. De când se va întoarce o vom vedea un pic mai mult în sala de antrenament, pentru că va începe anumite lucruri specifice. Cred că va interveni şi pentru ea o perioadă cu mai multe zâmbete, pentru că te saturi la un moment dat de a sta într-o clinică foarte multe ore", a declarat Adrian Vasile.
 
CSM Bucureşti s-a impus duminică, pe terenul celor de la Slatina, scor 29-27, în primul meci oficial al anului, într-un duel contând pentru etapa a 10-a din Liga Florilor..
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare