Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Vasile despre meciul cu Metz: ”Avem o motivaţie în plus: ele n-au mai pierdut din 2017 în Liga Campionilor acasă!”

VIDEO Adrian Vasile despre meciul cu Metz: ”Avem o motivaţie în plus: ele n-au mai pierdut din 2017 în Liga Campionilor acasă!”

Handbal

Comentarii

Duminică de la ora 16:00, CSM Bucureşti joacă un meci extrem de important în Liga Campionilor, în deplasare cu Metz.

CSM Bucureşti reia la finalul acestei săptămâni lupta pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Tigroaicele joacă pe terenul liderului grupei, Metz, echipă care nu a mai pierdut acasă în Champions League de aproape cinci ani.

Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport în comentariul lui Cosmin Băleanu. Înainte de acest duel, antrenorul Adrian Vasile a declarat: ”Sunt două meciuri foarte importante, după un parcurs bun în ultimele trei partide. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune pe teren propriu. Metz nu a mai pierdut din 2015 în Liga Campionilor pe teren propriu aşa că e o motivaţie în plus. Este o echipă foarte bună, Metz. Au avut şi ele o perioadă un pic mai slabă, în care au pierdut şi în campionat, dar e un sezon atât de lung încât e greu să te menţi la un nivel aproape maxim sau să câştigi toate meciurile” a spus Vasile. Metz a fost învinsă ultima dată pe teren propiu în main round cu Ferencvaros în sezonul 2016-2017.

Antrenorul CSM-ului nu se gândeşte la un eventual duel cu Gyor în faza sferturilor: ”Eu o să iau meci cu meci, o să încercăm să câştigăm fiecare meci, aşa cum facem de fiecare dată, şi vedem după meciul cu Vipers de acasă ce ne rezervă rezultatul” a mai spus Adrian Vasile.

”Tot timpul vezi unde se puteau face lucrurile mai bine, şi întradevăr sunt multe lucruri pe care le puteam face mai bine, dar cred că parcursul nostru de după meciul cu Ferencvaros a fost unul bun” a mai adăugat tehnicianul român.

El a confirmat că pentru sezonul viitor, echipa este deja conturată: ”Pentru sezonul următor, echipa e aproape închisă. Mai sunt 2-3 posturi care trebuie acoperite şi probabil la momentul oportun o să aflaţi”

În partida tur disputată la Bucureşti, CSM a învins Metz cu scorul de 32 la 27. Pentru meciul de duminică, formaţia bucureşteană are nevoie de un singur punct pentru a se califica mai departe.
 

Afla mai multe despre: adrian vasile 

viewscnt
Articole similare