Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Vasile mai aşteaptă o jucătoare la CSM Bucureşti. "Îmi doresc ca fetele să fie sănătoase"

VIDEO | Adrian Vasile mai aşteaptă o jucătoare la CSM Bucureşti. "Îmi doresc ca fetele să fie sănătoase"

Handbal

Comentarii

Antrenorul principal al celor al formaţiei feminine de handbal CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat că este mulţumit de campania de achiziţii. Nu mai doreşte noi transferuri, însă aşteaptă revenirea unei jucătoare.

CSM Bucureşti se pregăteşte de un nou sezon plin de meciuri interesante. Obiectivul rămâne câştigarea titlului în România, dar şi o prestaţie cât mai strălucitoare în Liga Campionilor. Faţă de anul trecut, antrenorii Adrian Vasile şi Iulia Curea le au la dispoziţie pe Siraba Dembele, Martine Smeets, Barbara Lazovic şi Alexandrina Barbosa, plus alte două tinere jucătoare promovate de la junioare: Diana Fînaru - extremă stânga; Raluca Săndulache - portar.

Adrian Vasile este mulţumit de campania de achiziţii şi nu-şi mai doreşte noi jucătoare. Singura pe care o aşteaptă la echipă este Bianca Bazaliu, handalista suspendată în urma scandalului de dopaj cu laser intravenos.

"Da, sunt mulţumit. Nu aş vrea să facem niciun alt transfer acum. Tot ce îmi doresc este ca fetele să fie sănătoase. Eventual acea suspendare sau îngheţare a suspendării pentru Biana Bazaliu să fie cât mai scurtă şi să o avem din nou pe teren. Îmi place că lotul pe care îl avem acum conferă un rol fiecărei jucătoare şi împlicarea va fi mai mare", a declarat Adrian Vasile, vineri, după antrenamentul susţinut pe stadionul Arena Naţională.

Iulia Curea este noul antrenor secund al celor de la CSM Bucureşti. După 25 de ani de activitate, a renunţat la activitatea din teren şi s-a apucat de antrenorat. Va face pereche cu Adrian Vasile, iar începutul este unul promiţător.

"Iulia se descurcă bine, este foarte atentă la tot ce se întâmplă. Este un antrenor ambiţios care tot timpul a învăţat repede lucrurile pe care le-a văzut. Este un ajutor, aşa cm am ştiut de la început că o să fie. Aşa că sperăm că vom avea un drum cât mai lung şi să putem să ne vedem în teren, de fapt. O să o las pe ea să vă spună., dar a spus şi ea ce îi spuneam eu înainte. Să fii jucător este mult mai uşor", a recunoscut Adrian Vasile.

 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare