Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Adrian Vasile rămâne optimist: ”Respectăm Gyor-ul, dar şi ele ne respectă pe noi!” Apel către publicul român: ”Îi aşteptăm alături de noi!”

VIDEO Adrian Vasile rămâne optimist: ”Respectăm Gyor-ul, dar şi ele ne respectă pe noi!” Apel către publicul român: ”Îi aşteptăm alături de noi!”

Handbal

Comentarii

Adrian Vasile, antrenorul CSM-ului, a vorbit la revenirea în ţară despre partida de la Metz, dar şi despre duelul cu Gyor, cea mai puternică echipă din handbalul european.

CSM Bucuresti a pierdut meciul din deplasare de la Metz, scor 28-26, insa s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor: ”Atunci când joci împotriva lui Metz şi mai ales în deplasare, nivelul e atât de strâns, încă inexactităţile te costă şi acesta cred că e motivul pentru care noi ieri am avut un decalaj prea mare de recuperat” a explicat Adrian Vasile, după partida CSM-ului de la Metz, la revenirea în România.

Pentru CSM urmează un test extrem de dificil contra campioanei Ungariei, Gyor, poate cea mai puternică echipă din Europa: ”Cred că în viaţă lucrurile măreţe nu se întâmplă decât cu foarte multă muncă, aşa că în faţa unei provocări atât de importante e nevoie de toate resursele pe care le avem şi câteodată de unele de care nici nu ştim că le avem.  Nu cred că este imposibil. În sport nu există învingători dinainte. Altfel s-ar fi decernat premiile dinainte. Aşa cum noi avem respect faţă de Gyor, sunt convins că şi Gyor are respect faţă de noi” a mărturisit tehnicianul român.

Coronavirusul nu îl sperie pe Adrian Vasile: ”Noi nu am avut niciun fel de problemă, am mers foarte bine, niciun fel de întârziuere, niciun fel de extracontroale, aşa că cel puţin pe ruta unde noi am mers a fost totul în regulă”

Adrian Vasile face un apel către suporterii români: ”Ei au arătat că la fiecare meci vin şi ne susţin şi atmosfera din Polivalentă e una dintre cele mai frumoase atmosfere de a juca handbal din Europa. Faptul că jucăm cu Gyor o să fie probabil o să aducă extra procent de nebunie din pareta lor, aşa că abia aşteptăm să îi avem alături de noi”

În ultimul meci al Grupei 1, CSM Bucureşti va evolua împotriva celor de la Vipers. Partida va avea loc în data de 7 martie.

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare