Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adrian Vasile se simte norocos să aibă o handbalistă precum Cristina Neagu. "Tot timpul te bucuri că ai o asemenea jucătoare"

VIDEO | Adrian Vasile se simte norocos să aibă o handbalistă precum Cristina Neagu. "Tot timpul te bucuri că ai o asemenea jucătoare"

Handbal

Comentarii

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti s-a întors în ţară după victoria fantastică de pe terenul celor de la Esbjerg, 30-29, la ultima fază, obţinută în grupele Ligii Campionilor.

Esbjerg a avut câteav momente, în startul jocului, când a condus pe CSM Bucureşti, însă niciodată cu mai mult de un gol diferenţă. De fiecare dată, jucătoarele antrenate de Adrian Vasile au revenit în joc, apoi au preluat iniţiativa meciului. Danezele au mai condus o singură dată în repriza secundă, însă "tigroaicele" au avut tăria necesară să lupte până la ultima minge. Cristina Neagu a marcat golul victoriei cu doar două secunde înainte de fluierul final.

"Am avut o primă repriză cu un început foarte bun şi cred că primele 20 de minute au fost undeva aproape de perfecţie, doar că Esbjerg este o echipă foarte bună, cu jucătoare foarte bune şi este suficient la un moment dat să ai o bucată în care faci greşeli şi reintră în joc pentru că au multă calitate. Au revenit ele, am intrat cu un avantaj la pauză iar repriza a doua e un exemplu de cum să gestionezi cu nervii tari un meci în care se merge cu un echilibru aproape perfect pe tot parcursul celor 30 de minute", a declarat Adrian Vasile, la sosirea în ţară.

Aşa cum a obişnuit, Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 10 reuşite, cea care este şi golgeter a competiţiei, cu 22 de reuşite în 2 meciuri.

"Tot timpul te bucuri când ai o astfel de jucătoare, dar aşa cum vă spune şi Cristina de multe ori, niciun jucător nu se poate evidenţia fără ajutorul celorlalţi şi spiritul şi lupta fac ca la un moment dat un anumit jucător să poată să iasă în evidenţă. E pe undeva încă un pic de frustrare din sezonul trecut pentru că ajungi până în sferturile de finală şi nu apuci să închei sezonul, când trebuie să culegi roadele acelui an", a completat Adrian Vasile.

În următoarea rundă, CSM Bucureşti joacă acasă, duminică, 27 septembrie, împotriva rusoaicele de la Rostov-Don.

"(E ciudat la Bucureşti sala goală iar în Danemarca spectatori?) Să vezi Polivalenta plină este o senzaţie uimitoare, să vezi Polivalenta goală e uşor tristă această imagine. Fiecare meci este o luptă şi va fi o luptă, cred că până înainte de ultimele două etape nimic nu va fi câştigat sau va fi pierdut pentru aproape nimeni. Un adversar foarte bun Rostov, cu multă calitate şi experienţă în lot dar avem valoarea şi încrederea necesară şi trebuie să ştim că fiecare meci pe care îl abordăm este doar la victorie", a conchis Vasile.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare