Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adversar uşor pentru Dobrogea Sud în turul 3 al Cupei EHF! ”Delfinii” trebuie să treacă de Malmo pentru un loc în grupe

VIDEO | Adversar uşor pentru Dobrogea Sud în turul 3 al Cupei EHF! ”Delfinii” trebuie să treacă de Malmo pentru un loc în grupe

Handbal

Comentarii

Dobrogea Sud a avut noroc la tragerea la sorţi pentru turul al treilea al Cupei EHF. A scăpat de Kiel, Magdeburg, Fuchse Berlin sau St. Raphael şi va juca împotriva lui Malmo. Manşa tur va avea loc pe 17 sau 18 noiembrie, în Suedia, urmând ca returul să se dispute o săptămână mai târziu, la Constanţa.

"Am picat cu o echipă accesibilă, ţinând cont de ce echipe se aflau în urnă. Mă bucură faptul că avem al doilea meci acasă. Ne dorim să facem un meci foarte bun în deplasare şi după aceea, la Constanţa, sperăm să sărbătorim o calificare istorică în grupele EHF”, a declarat preşedintele Rudi Stănescu imediat după tragerea la sorţi.  
 
Şi jucătorii sunt mulţumiţi şi sunt convinşi că îi vor elimina pe suedezi. ”Ne-am dorit să jucăm cu ei.  Acum ştiţi cum e, toate echipele sunt tari. Malmo este o reprezentantă a handbalului suedez, un handbal foarte bun după cum ştiţi, dar eu zic că avem şansa noastră, pentru că avem şi returul acasă şi eu zic că suntem o echipă cu mai mare experienţă decât ei”, a spus George Buricea. 
 
Dobrogea Sud este singura echipă masculină din România rămasă în Cupa EHF, după ce Steaua a fost eliminată de israelienii de la Maccabi Lezion. 
 

Afla mai multe despre: dobrogea sudmalmo 

viewscnt
Articole similare