Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aflat în vederile naţionalei, Gabi Iancu s-a căit: "Atunci mi-am dat seama că trebuie să îmi schimb atitudinea"

VIDEO | Aflat în vederile naţionalei, Gabi Iancu s-a căit: "Atunci mi-am dat seama că trebuie să îmi schimb atitudinea"

Fotbal

Comentarii

Golgeterul Ligii l de fotbal, Gabi Iancu, de la FC Viitorul Constanţa este una dintre surprizele plăcute ale acestui început de campionat. Ajuns la 25 de ani, Iancu pare că şi-a găsit maturitatea necesară pentru a face mare performanţă.

Jucătorul născut la Bucureşti era văzut ca fiind unul dintre cei mai talentaţi jucători ai generaţiei sale, însă viaţa extrasportivă l-a tras foarte mult în jos. În sezonul trecut, ajungea la FC Voluntari, unde nu juca decât 13 minute. Era mai "titular" acasă, decât în partidele ilfovenilor. Acela a fost momentul în care Gabi Iancu şi-a dat seama de nivelul său minim atins, şi că trebuie să-şi dea un "restart". Salvarea s-a numit Dunărea Călăraşi, iar din acestă vară, Viitorul Constanţa. În 7 runde, Gabi Iancu a marcat 7 goluri. Atacantul a recunoscut că experienţa "FC Voluntari" i-a deschis ochii.

"Asta cred că s-a schimbat la mine. Când am am ajuns în postura de a nu fi nici măcar pe bancă, ci acasă, cred că atunci mi-am dat seama, sper că nu prea târziu, că trebuie să îmi schimb atitudinea şi să joc fotbal. De aceea m-am apucat de fotbal, să joc, nu să stau acasă şi să mă uit la alţii", a declarat Gabi Iancu, sâmbătă, la conferinţa de presă premergătoare meciului din campionat cu "U" Craiova.

Fostul internaţional Basarab Panduru îl vede pe Gabi Iancu ca o posibilă soluţie în axul ofensiv al echipei naţionale de seniori a României. La rândul său, Gabi Iancu a declarat că se gândeşte să revină în tricoul galben al României, pe care nu l-a mai purtat din vremea junioratului.

"Echipa naţională este un bonus pentru mine. În cazul în care voi juca bine, fiecare jucător se gândeşte. Dânsul face selecţia şi ştie pe cine se va baza pe următoarele acţiuni ale echipei naţionale", a completat Iancu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare