Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Agenţi Mossad la un meci jucat de România U19 la Buftea. Motivul pentru care au asistat la partidă

VIDEO | Agenţi Mossad la un meci jucat de România U19 la Buftea. Motivul pentru care au asistat la partidă
Comentarii

România U19 a disputat marţi un amical cu echipa similară a Israelului, o partidă supravegheată de celebrii agenţi Mossad.

Jucătorii lui Laurenţiu Roşu au susţinut un amical cu Israel U19, pe care l-au câştigat cu 3-1. Golurile au fost marcate de Ghindovean (84), Baciu (90), Vaida (90+1), respectiv Abada (58).

Ce jucători a folosit Laurenţiu Roşu:

  • ROMÂNIA: 1. Ducan – 2. Telcean (13. Sîrbu 46), 5. Rus, 4. Nedelcu, 3. Dumitrescu-cpt – 6. Negrean (18. Baciu 85), 8. Ghindovean (19. Cristea 85) – 11. June (20. Popescu 61), 10. Miculescu (24. Toma 70), 7. Dumitru (21. Fică 70) – 9. Mitruscsak (22. Vaida 61). Antrenor: Laurenţiu Roşu
  • Rezerve: 12. Fara, 23. Szilard – 14. Militaru, 15. Tand, 16. Vomir, 17. Cohan

Laurenţiu Roşu, selecţionerul naţionalei sub 19 ani, s-a declarat mulţumit de ceea ce au arătat jucătorii săi: ”Adevărul e că în ultima perioadă am avut meciuri internaţionale puternice, cu echipe care ne-au pus probleme şi ăsta e un lucru bun pentru că numai aşa putem să progresăm. Dacă avem adversari dificili putem vedea echipa noastră, putem analiza mult mai bine jucătorii. Şi mă bucur că au fost mult plusuri la meciul ăsta şi s-a terminat cu victorie. Nu cred că putem pune rezultatul pe baza pregătirii fizice sau a prospeţimii. Au fost situaţii de joc bune, ne-am creat şi noi şi ei. Trebuie să recunoaştem că Israel este o echipă bună, o echipă care în trecut când i-am întâlnit ne-au pus mari, mari probleme. A fost bine că am revenit, că am avut tăria să ne creem ocazii şi să reuşim să câştigăm. Victoria e importantă pentru moralul jucătorilor”, a declarat Laurenţiu Roşu.

Cosmin Contra a mers să vadă generaţia de mâine

Jucătorii naţionalei U19 au fost urmăriţi de mai multe personaje importante din fotbalul românesc, precum selecţionerul Cosmin Contra, Florin Bratu, Răzvan Burleanu sau Lucian Sânmărtean.



Amicalul, supravegheat de agenţi Mossad

România U19 - Israel U19 s-a disputat în baza de pregătire din Buftea şi cei care au asistat la meci au avut parte şi de un detaliu mai puţin întâlnit. Chiar dacă a fost un amical, mai mulţi agenţi Mossad - serviciul secret al Israelului - s-au asigurat că nu vor exista incidente. De altfel, toţi sportivii israelieni care participă la întreceri internaţionale sunt însoţiţi de agenţi Mossad.

Este modul în care autorităţile din Israel asigură securitatea sportivilorr săi. Această decizie a fost luată după atacurile teroriste de la Jocurile Olimpice Munchen 1972, când 11 sportivi din delegaţia Israelului au fost atacaţi şi ucişi de un grup de palestinieni. Supranumit ”Masacrul de la Munchen”, atacul terorist din 1972 a fost cel mai sângeros incident care a avut vreodată loc la un eveniment sportiv de o asemenea amploare.

De la acea tragedie, autorităţile din Israel au decis ca toţi sportivii care merg în străinătate să fie însoţiţi de agenţi Mossad - unul dintre cele mai eficient servicii secrete din lume.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare