Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ăia care se iau de Enache sunt nişte...” Declaraţie incredibilă a lui Llullaku. Ce a spus în direct la TV

VIDEO | "Ăia care se iau de Enache sunt nişte...” Declaraţie incredibilă a lui Llullaku. Ce a spus în direct la TV

Astra Giurgiu

Comentarii

În săptămâna premergătoare meciului cu CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1, jucătorii de la Astra Giurgiu au făcut o grevă de o zi, din cauza faptului că există restanţe financiare. După înfrângarea din Gruia, un jucător de la Astra a ţinut să lămurească aspectul grevei.

Azdren Llullaku i-a luat în colimator pe cei care au spus că antrenorul Costel Enache i-a obligat pe jucători să facă grevă şi să nu se mai antreneze: "Am făcut grevă. Asta vreau să specific ce am citit în ziare. Sunt dezamăgit de persoane care scriu aiurea. Sunt minciuni. Antrenorul e un om deosebit, e la mijloc, e între noi şi club nu are ce să facă. Ăia care se iau de Enache sunt nesimţiţi pentru că simte familia lui, simte el şi nu mi se pare corect să zică lumea asta despre Enache".

Totodată, atacantul albanez recunoaşte că ideea a pornit chiar de la jucătorii Astrei: "A fost alegerea grupului, doar fotbalişti, aşa că vă rog să nu îl mai criticaţi pentru că are şi el un viitor şi nu vreau să scrieţi ce nu e adevărat".

Afla mai multe despre: azdren llullakuastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare