Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aici ai toate rezumatele zilei de duminică din Serie A. Duelul Ştefan Radu - Balotelli şi absenţa dintre buturi a lui Ionuţ Radu, capetele de afiş

VIDEO | Aici ai toate rezumatele zilei de duminică din Serie A. Duelul Ştefan Radu - Balotelli şi absenţa dintre buturi a lui Ionuţ Radu, capetele de afiş

Serie A

Comentarii

Patru meciuri din etapa a 18-a s-au jucat duminică în Serie A. Toate VIDEO rezumatele sunt pe site-ul www.telekomsport.ro.

Brescia - Lazio 1-2

Lazio a învins, duminică, în deplasare, scor 2-1, în etapa a 18-a din Serie A, formaţia Brescia. Lazio, echipă la care Ştefan Radu a fost integralist, a revenit după ce a fost condusă cu 1-0.

Spal - Verona 0-2

Verona nu a avut o problemă să o învingă pe lanterna roşie a clasamentului, Spal, care a încheiat şi în inferioritate numerică partida. Pazzini şi Stepinski au înscris golurile victoriei oaspeţilor. 

Genoa - Sassuolo 2-1

Fără Radu în poartă, Genoa a reuşit să spargă gheaţa şi să câştige după o secetă de opt etape în Serie A. Echipa lui Nicola a câştigat cu 2-1 (Criscito 29' PG, Pandev 86' / Pedro Obiang 33')  în faţa lui Sassuolo. Ca urmare a acestui rezultat, gazdele au scăpat de ultimul loc, dar sunt tot în zona retrogradării. 

AS Roma - Torino 0-2

Torino a întrerupt seria de trei meciuri la rând fără succes. A învins-o pe AS Roma chiar la ea acasă datorită golurilor lui Andrea Belotti. Pentru gazde, aceasta a fost a treia înfrângere a sezonului.

Afla mai multe despre: serie arezumate 

viewscnt
Articole similare