Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aici ai tot ce s-a întâmplat în etapa din Munchen a Ligii Campionilor pentru Drone

VIDEO | Aici ai tot ce s-a întâmplat în etapa din Munchen a  Ligii Campionilor pentru Dronegalerie foto

Diverse

Comentarii

Prima etapă a Ligii Campionilor pentru drone s-a desfăşurat la Munchen şi a putut fi urmărită în direct pe telekomsport.ro. Vezi mai jos tot ce s-a întâmplat în primele două zile de concurs.

VIDEO - Ce s-a întâmplat în prima zi a competiţiei


Începe un nou sezon al Ligii Campionilor la Drone (DCL). Între 22 şi 23 iunie, la Munchen, se desfăşoară prima etapă a noului sezon din Liga Campionilor la Drone, competiţie sportivă care a putut fi urmărită anul trecut şi în România. Competiţia va fi transmisă de site-ul nostru, TelekomSport.ro.

Anul trecut, spectaculoasele întreceri de drone au avut loc în Franţa, Germania, Belgia, Austria, Liechtenstein, dar şi în România, în cel mai spectaculos loc subteran din lume: Salina Turda. Prima etapă a noului sezon se va desfăşura în Parcul Olimpic din Munchen, în cadrul unui festival.

"Suntem foarte mândri să fim parteneri ai festivalului Munchen Mash 2018. Parcul Olimpic ne oferă noi posibilităţi de a prezenta curse de drone. Ca parte a festivalului Munchen Mash, DCL va completa perfect celelalte activităţi sportive deja existente", a declarat directorul general al competiţiei, Herbert Weirather.

Cursele de drone reprezintă un sport aflat în dezvoltare, unde piloţii abordează anumite trasee, cu ajutorul unor căşti speciale. Pe fiecare dronă este montată o cameră care transmite imagini în timp real către ochelarii speciali purtaţi de piloţi. Spectatorii prezenţi la faţa locului pot urmări cursele pe un ecran şi se pot pune, astfel, în pielea concurentului.

Liga Campionilor la Drone se desfăşoară la nivel internaţional din 2016. Pe lângă Munchen, în acest cursele de drone vor mai avea loc şi în alte locaţii spectaculoase precum Arena Las Ventas din Madrid sau zona Simatai a Marelui Zid Chinezesc.

Programul sezonului 2018:

22-24 iunie: Parcul Olimpic, Munchen, Germania
4-5 iulie: Arena Las Ventas din Madrid, Spania
10-11 august: Simatai, Marele Zid, China
31 august - 1 septembrie: Vaduz, Liechtenstein
21-22 septembrie: Mont des Arts, Bruxelles, Belgia
12–13 octombrie: Lacul Zurich, Elveţia

 Galerie foto

Afla mai multe despre: droneliga campionilormunchen 

viewscnt
Articole similare