Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Aici e problema!" Ioan Andone ştie motivul principal pentru care Contra a fost schimbat cu Rădoi

VIDEO | "Aici e problema!" Ioan Andone ştie motivul principal pentru care Contra a fost schimbat cu Rădoi
Comentarii

Ioan Andone (59 de ani) ştie care e principala problemă pentru care Cosmin Contra a fost îndepărtat de la cârma echipei naţionale a României. Fostul fotbalist şi antrenor de la Dinamo e convins că din cauză că nu a bătut nicio forţă din grupa de calificare la Euro 2020, Spania, Suedia sau Norvegia, "Guriţă" a fost îndepărtat. Tricolorii au terminat pe locul patru grupa de calificare la Euro 2020.

Din cele zece meciuri din preliminariile Euro 2020, România n-a câştigat niciunul dintre cele jucate cu Spania, Suedia sau Norvegia. Lipsa rezultatelor din partidele cu echipele puternice a dus la schimbarea lui Contra, locul său fiind luat de Mirel Rădoi. "Fălcosul" Andone spune că, în ciuda faptului că România nu mai avea şanse la calificarea direct din grupele preliminare, tricolorii nu trebuiau să se lase umilţi de Spania, la Madrid (0-5).

"În momentul când nu câştigi cu echipele bune ale Europei se strică. Aia a fost. Cosmin a venit cu o atitudine destul de bună, a fost competiţie, dar trebuie să câştigi, trebuie să baţi Suedia, să baţi Norvegia. Şi Spania trebuie să o baţi. Că joci 5 meciuri, într-unul trebuie să baţi Spania. Nu să te umilească. Aici e problema", a spus Ioan Andone, duminică, pentru Telekom Sport.

Chiar dacă a ratat şansa de a se califica la Euro 2020 din grupa preliminară, România mai are o şansă prin play-off-ul Ligii Naţiunilor. Pe 26 martie 2020, România va juca în deplasare cu Islanda, iar dacă vor trece de nordici, tricolorii vor juca finala play-off-ului contra Bulgariei sau Ungariei.

Afla mai multe despre: ioan andonecosmin contraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare