Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ajutor de la frate! Duminică perfectă pentru Lazio cu o săptămână înainte de derbyul capitolin transmis de Telekom Sport

VIDEO | Ajutor de la frate! Duminică perfectă pentru Lazio cu o săptămână înainte de derbyul capitolin transmis de Telekom Sport

Serie A

Comentarii

Lazio a câştigat cu 4-1 în faţa celor de la Genoa, în timp ce rivalii de la Roma au pierdut surprinzător în deplasarea de la Bologna, scor 2-0. Au fost penultimele jocuri pentru cele două înaintea întâlnirii directe de sâmbăta viitoare.

Lazio a urcat pe loc de Europa League după ce a bătut-o acasă pe Genoa, în etapa a cincea din Serie A. Trupa lui Simone Inzaghi s-a impus fără emoţii, scor 4-1 şi a reuşit al patrulea succes la rând în toate competiţiile. Immobile a reuşit o dublă, Caicedo şi Milinkovic-savic au marcat şi ei câte un gol. A fost de altfel primul meci din acest sezon în care lazialii au înscris mai mult de două goluri. 

 

 

Nu doar succesul echipei lor i-a bucurat pe fanii bianco-celestilor. Veşti bune au venit şi de la Bologna. Roma a pierdut acolo în faţa echpei antrenate de fratele antrenorului lazial,  "Pippo" Inzaghi. A fost 2-0 pentru gazde, cu o reuşită pentru fiecare repriză. Mattielo şi Santander au adus primul succes în campionat pentru Bologna, victoria însă insuficientă pentru ieşirea din zona retrogradării. 

 

 

Lazio şi Roma se vor întâlni sâmbăta viitoare în primul Derby della Capitale din acest sezon. Până atunci ambele vor mai avea parte de un duel în campionat, în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii ce urmează.

Afla mai multe despre: lazioromasimone inzaghifilippo inzaghi 

viewscnt
Articole similare