Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ajutor pentru COSR! 10 maşini pentru 10 federaţii

VIDEO | Ajutor pentru COSR! 10 maşini pentru 10 federaţii

Sporturi

Comentarii

COSR a semnat un parteneriat cu un producător de automobile în urma căruia forul olimpic va distribui 10 autoturisme de opt locuri unor federaţii în vederea pregătirii pentru JO de la Tokyo.

Federaţiile implicate în acest parteneriat sunt FR de Atletism, FR de Canotaj, FR de Scrimă, FR de Tir Sportiv, FR de Tenis de Masă,  FR de Lupte, FR de Haltere, FR de Kaiac-Canoe, FR de Judo şi FR de Gimnastică, cele care au de regulă cele mai mari şanse la medalii la ediţiile JO. 

"Este un lucru foarte bun, pentru că avem şi deplasări în ţări cum ar fi Serbia, Ungaria, ţări unde putem să ne deplasăm cu maşina, deoarece taxele pentru armele pe care le luăm cu noi la aeroport sunt foarte mari. Şi atunci este un lucru foarte bun că ne pun această maşină la dispoziţie, ne deplasăm mai uşor, avem căldură" s-a bucurat după aflarea veştii Laura Ilie. 
 
"Orice lucru de genul acesta merită să fie lăudat şi susţinut şi felicitări celor care au reuşit să obţină asemenea proiect, mulţumim şi celor care au venit cu asemenea proiect pentru că sportivii noştri au nevoie de sprijin, de susţinere, poate o să avem şi rezultate bune la Tokyo" a adăugat şi Ivan Patzaichin.  
 

Afla mai multe despre: cosrajutorjo tokyo 2020 

viewscnt
Articole similare