Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alarma de incendiu a început în timpul conferinţei lui Opriţa. Reacţia antrenorului Stelei când s-a stins lumina: "Eu aşa sper"

VIDEO | Alarma de incendiu a început în timpul conferinţei lui Opriţa. Reacţia antrenorului Stelei când s-a stins lumina: "Eu aşa sper"

Steaua

Comentarii

Steaua s-a impus cu 3-0 în meciul cu Dunărea Călăraşi şi a venit la trei puncte în spatele liderului Concordia Chiajna. În ciuda succesului la scor de neprezentare, Daniel Opriţa n-a fost mulţumit de atitudinea din prima repriză a jucătorilor săi.

"O partidă grea, pentru că, în prima repriză, nu am început atât de bine cum ar fi trebuit, am fost relaxaţi, băieţii s-au crezut învingători dinainte. Le spun mereu să înceapă tare fiecare meci, pentru că e greu cu echipele care vin sa se apere, dacă nu le dai gol rapid, poţi avea probleme. Şi chiar îmi era frică să nu se întâmple la fel ca la meciul cu Şelimbăr.

Aşteptăm să revină şi galeria, să ne susţină cum a făcut-o până acum, şi acasă, şi în deplasare.Ei sunt foarte importanţi, dar poate au avut motivele lor să nu vină la acest meci" , a spus Daniel Opriţa.

Declaraţiile antrenorului Stelei au fost oprite de o alarmă de incendiu. Lumina s-a întrerupt în sala de conferinţe, iar Daniel Opriţa a încercat să-i calmeze pe reporteri: "S-a mai întâmplat, nu vă speriaţi. Se opreşte acum, sper. Gata, mulţumesc!".

Afla mai multe despre: oprita 

viewscnt
Articole similare