Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alarmă la FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo! Anunţul făcut de Dică: ”Este o mare problemă, atât pot să vă spun acum”

VIDEO | Alarmă la FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo! Anunţul făcut de Dică: ”Este o mare problemă, atât pot să vă spun acum”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre situaţia grea în care se află FCSB în acest moment. Jocul nu funcţionează, iar tehnicianul roş-albaştrilor are bătăi mari de cap în privinţa lotului, după ce mai mulţi fotbalişti s-au accidentat şi încă nu au fost recuperaţi.

Mihai Pintilii, Mihai Bălaşa, Alexandru Stan, Bogdan Planic şi Marko Momcilovici sunt fotbaliştii care se antrenază separat la FCSB şi pe care Nicolae Dică nu se poate baza în momentul de faţă. Rămâne de văzut dacă aceştia vor fi recuperaţi pentru derby-ul cu Dinamo.

Prefer să jucăm pe Naţional Arena şi să câştigăm. Când e să se accidenteze se accidentează şi pe un teren bun şi pe unul prost. Nu îmi este uşor, dar trebuie să pun jucătorii pe poziţiile unde avem nevoie şi să dea randamentul cel mai bun. Sunt şase jucători accidentaţi, e o perioadă dificilă.

Deocamdată, ei încă fac separat. Urmează şi mâine separat. Voi vedea săptămâna viitoare dacă vom reuşi să recuperăm vreunul dintre ei pentru meciul cu Dinamo. Este o problemă, asta pot să spun, pentru că am primit multe goluri din faze fixe. Am lucrat şi astăzi. Nu este uşor să faci o echipă cu 6 jucători accidentaţi, suspendaţi”, a spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsbaccidentatidinamoderby 

viewscnt
Articole similare