Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Albion Rrahmani a revenit cu gol, după aproape trei luni de pauză!

VIDEO | Albion Rrahmani a revenit cu gol, după aproape trei luni de pauză!

Fotbal

Comentarii

Atacantul kosovar Albion Rrahmani (23 de ani) a jucat din nou pentru Rapid, sâmbătă, într-o partidă amicală disputată în Turcia, contra celor de la Sakariaspor, după aproape trei luni de pauză.

UPDATE:  Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate cu echipa turcă de ligă secundă Sakaryaspor, 3-3 (0-1), sâmbătă, în primul meci de verificare jucat în stagiul de pregătire din Antalya (Turcia).

Sakaryaspor, aflată pe locul patru în liga secundă, a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Yonathan Del Valle (25) şi Sinan Kurt (51), apoi Rapid a punctat de trei ori, prin Jayson Papeau (47), Albion Rrahmani (73 - penalty) şi Caglayan Menderes (79, autogol). Sakaryaspor a reuşit egalarea prin Menderes (88).

Rapid va juca următorul meci din Antalya pe 9 ianuarie, cu FC Sabah (ocupanta locului 8 în prima ligă azeră).


Albion Rrahmani s-a accidentat grav la jumătatea lunii octombrie, într-o partidă Andorra - Kosovo, din preliminariile EURO 2024 şi a fost nevoit să aştepte aproape trei luni pentru a juca din nou pentru Rapid, chiar dacă a fost vorba doar despre o partidă de verificare.

Atunci, Rrahmani a suferit o fractură de peroneu şi a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, ce a decurs conform planului.

Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid

Albion Rrahmani nu a fost titular, însă a intrat în minutul 61 al jocului, în locul lui Alexandru Ioniţă,

Atacantul a arătat foarte multă poftă de joc. În minutul 72 a obţinut o lovitură de la 11 metri,  pe care tot el a transformat-o în siguranţă.

Câteva minute mai târziu, a primit o minge perfectă, la 11 metri, însă, cu toată poarta în faţă a tras dezamăgitor. 

La alte două minute, Rrahmani a driblat doi adversari în careu, a fost pus la pământ, însă arbitrul nu a mai indicat lovitură de la 11 metri pentru a doua oară.

  • 1.400.000 de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani, conform transfermarkt.de.

VIDEO: Amical Sakariaspor - Rapid

 

 

Afla mai multe despre: albion rrahmanikosovo 

viewscnt
Articole similare