Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Alegerea lui Mirel Rădoi este cea mai potrivită!” Ilie Stan este sigur că FRF procedează corect în privinţa noului selecţioner

VIDEO ”Alegerea lui Mirel Rădoi este cea mai potrivită!” Ilie Stan este sigur că FRF procedează corect în privinţa noului selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Ilie Stan a vorbit la superlativ despre Mirel Rădoi, cel care are cele mai mari şanse să devină selecţionerul României.

Numirea lui Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative îi lasă o impresie bună lui Ilie Stan, antrenorul echipei SCM Buzău: ”Din punctul meu de vedere este o alegere foarte bună, pentru faptul că Mirel lucrează în Federaţie de foarte mult timp, are o relaţie foarte bună cu cei din conducere, are o relaţie foarte bună cu Stoichiţă, are o relaţie foarte ună cu jucătorii. Şi este un moment pentru ca, prin venirea lui Rădoi, să dăm posibilitatea jucătorilor de la U-21 să joace jocuri mult mai tari.  Atâta timp cât relaţia lui cu jucătorii este apropiată, zic eu că poate să îi aducă la un nivel bun, la un nivel în care să joace un fotbal de calitate şi să ne gândim la jocul cu Islanda de la baraj” a spus Ilie Stan la finalul victoriei de la Ploieşti, 1-0 contra Petrolului.

Are naţionala şanse de calificare cu Mirel Rădoi pe banca tehnică? ”Eu zic că da, pentru că sunt jucători care au nevoie de jocuri. Cei de la U21. Aţi văzut şi acum, e foarte greu să porţi cu Nedelcearu şi cu Rus un joc cu Spania, dar Nedelcearu şi Rus pot juca la meciul cu Islanda. Avem o grămadă de jucători tineri care pot să ducă această naţională la o calificare” a mai completat Stan.

SCM Buzău a câştigat în faţa Petrolului cu scorul de 1-0: ”Poate nu meritam să câştigăm, dar un meci nu îl meritam, după jocul pe care l-am făcut. Secretul acestei victorii este faptul că jucătorii nu au mai făcut greşelile pe care le-au făcut altădată. Au fost şi astăzi, dar nu ca altădată. Şi nu în ultimul rând, siguranţa portarului. A dat încredere echipei. Şi atunci când portarul dă încredere, rezultatul poate fi pozitiv.  Vreau să îmi felicit echipa pentur modul exemplar cum a luptat astăzi. Din punctul meu de vedere, Petrolul Ploieşti este una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru.  Noi să ştiţi că toate meciurile pe care le-am jucat până acum, niciodată adversarul nu ne-a dominat cum ne-a dominat cel de astăzi” a mai declarat Ilie Stan.

Afla mai multe despre: ilie stanmirel rădoi 

viewscnt
Articole similare