Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alertă în cantonamentul României înaintea partidei cu Suedia: "Din păcate, nu vom putea să o folosim prea mult pe Neagu"

VIDEO | Alertă în cantonamentul României înaintea partidei cu Suedia: "Din păcate, nu vom putea să o folosim prea mult pe Neagu"

Handbal

Comentarii

România a început cu o înfrângere grupele principale, 18-27, cu Rusia, şi a ratat matematic calificarea în semifinalele Mondialului. Miza este însă una uriaşă în continuare: tricolorele trebuie să termine în primele 7 echipe ale lumii pentru a ajunge la turneul preolimpic. Marţi, România joacă împotriva Suediei, care, în primul meci, a scos un egal cu Spania.

"(n.r. E un avantaj că Tomas Ryde e suedez?) Asta nu ştiu exact, mi-aş dori să fie aşa. Cred că cel mai mult contează în momentul în care intrăm pe teren să fim conectate cu adevărat la meci şi să reuşim să punem în valoare ceea ce ştim. Şi bineînţeles să jucăm ca o echipă unită. Cred că acest lucru ne-ar aduce victoria" , a spus Laura Pristăviţă.

"Din păcate, nu putem să o folosim prea mult pe Cristina, este foarte obosită, are dureri la genunchi. A venit aici cu foarte puţine antrenamente făcute şi a reuşit acest turneu foarte bun, la acest nivel. Este ceva extraordinar" , a declarat selecţionerul României, Tomas Ryde.

Afla mai multe despre: romaniahandbal 

viewscnt
Articole similare