Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Alex Chipciu ”coleg de catedră” cu Jesse Lingard de la Manchester United

VIDEO Alex Chipciu ”coleg de catedră” cu Jesse Lingard de la Manchester United

Diverse

Comentarii

Internaţionalul român, Alexandru Chipciu s-a alăturat demersului iniţiat de UEFA Foundation care şi-a propus să facă ”home schooling” cu micuţii pasionaţi de fotbal din întreaga lume.

Astfel, jucători şi personalităţi din lumea fotbalului de pretutindeni, şi-au dat mâna şi îi ajută pe micuţi în cadrul programului intitulat ”Champions Teacher”.

Dedicat copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani, programul aduce nume importante din fotbalul mare. Chipciu a avut ocazia să fie ”coleg de catedră” cu Jesse Lingard de la Manchester United, cu Fabian Frei de la Basel, dar şi cu antrenorul slovak, Pavel Hapal.

Sunt Alex Chipciu şi sunt încântat să fiu profesorul campionilor de astăzi. O să citesc un scurt text şi mi-ar face plăcere ca voi să-l scrieţi. Este un simplu exerciţiu de antrenament pentru a vă menţine abilităţile de gramatică şi ortografie. Am ales un pasaj din cartea ”Motanul încălţat” care pentru mine a însemnat mult în copilărie. Aveţi nevoie de o foaie de hârtie şi un stilou. Aşezaţi-va cât mai confortabil şi pregătiţi-vă pentru textul pe care urmează să vi-l citesc. Sunteţi pregătiţi?!” este mesajul lui Alex Chipciu, care poate fi vizionat pe site-ul UEFA

Afla mai multe despre: alexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare