Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Alex Chipciu dezvăluie de ce a ales CFR şi susţine că nu a trădat FCSB: ”Trădare e când te duci la Dinamo sau Rapid!”

VIDEO Alex Chipciu dezvăluie de ce a ales CFR şi susţine că nu a trădat FCSB: ”Trădare e când te duci la Dinamo sau Rapid!”

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu a dezvăluit de ce a ales să se transfere la campioana României, CFR Cluj. Totodată, el a explicat şi că nu simte că a trădat FCSB când a ales Gruia.

CFR Cluj şi-a încheiat stagiul de pregătire din Spania cu o victorie. Campioana României s-a impus cu 3-2 în meciul cu ecuadorienii de la CS Emelec.

Chipciu este considerat de mulţi cel mai important transfer al formaţiei CFR Cluj în această iarnă. Fostul jucător de la FCSB nu simte că a trădat formaţia patronată de Gigi Becali şi recunoaşte că nu ar juca niciodată pentru Dinamo sau Rapid: ”Trădare din  punctul meu de vedere este când te duci la Dinamo sau la Rapid. Clar! E imposibil ca vreodată să joc la Dinamo sau la Rapid.  Cu CFR Cluj, când eram la Steaua, am avut rivalitate mai mult fotbalistică.  Eu fiind plecat 3 ani şi jumătate nu înţelegeam rivalitatea fotbalistică care este în momentul de faţă. Într-adevăr, în momentul de faţă între CFR şi Steaua este o rivalitate fotbalistică foarte mare” a declarat Chipciu, sâmbătă, după meciul cu Emelec din Ecuador.

De ce a ales totuşi Chipciu un transfer sub comanda lui Petrescu? ” M-am gândit în principal pentru că familia e foarte numeroasă, este foarte greu să mai plec de acasă cu copiii şi îmi era greu să plec singur. Asta nu înseamnă că am ales CFR ca soluţie de avarie.  Erau multe puncte forte de exemplu grupul, antrenorul, au avut performaţe senzaţionale” a explicat Chipciu.

Primul meci oficial în tricoul campioanei ar putea fi chiar cel împotriva FCSB-ului: ”Nu ştiu dacă voi face parte din lotul primului meci pentru că am venit târziu, nu am apucat să mă antrenez foarte mult. Inima ..vrei să joci...ai motivaţie, dar fizicul, nu că nu te ajută, nu e timp ca să te ajute să îţi revii după un meci, iar să joci şi să îţi revii. Problema mai mare a fost că am stat acasă, m-am antrenat, dar nu cu o echipă ca să pot să fiu la nivelul cât de cât al băieţilor” a mai explicat Alex Chipciu.

În vârtstă de 30 de ani, Chipciu a jucat între 2012 şi 2016 pentru FCSB, înainte să se transfere la Anderlecht Bruxelles. În cariera sa a mai evoluat pentru FC Braşov, Forex sau Sparta Praga. Chipciu are 46 de selecţii în echipa naţională a României şi 6 goluri marcate.


 

Afla mai multe despre: alex chicpiufcsbcfr 

viewscnt
Articole similare