Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Cicâldău le răspunde celor care i-au contestat pe jucătorii promovaţi de la naţionala U21: "Nu ştiu dacă aici e problema"

VIDEO | Alex Cicâldău le răspunde celor care i-au contestat pe jucătorii promovaţi de la naţionala U21: "Nu ştiu dacă aici e problema"

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Cicâldău, mijlocaşul Universităţii Craiova, a vorbit despre situaţia tensionată de la echipa naţională.

"Nu ştiu dacă aici e problema şi nu ştiu dacă suntem noi de vină, cei care am fost la Under 21. După părerea mea, suntem vinovaţi cu toţii că nu am reuşit să ne calificăm acum şi cu siguranţă dacă vom reuşi să ne calificăm, vom reuşi cu toţii", a declarat Alexandru Cicâldău.

Decarul Craiovei a atras atenţia asupra faptului că el nu a fost implicat în niciun conflict la ultima acţiune a naţionalei.

"Mi-a arătat cineva un articol despre mine, că aş fi făcut eu scandal la echipa naţională şi că m-aş fi certat cu domnul Piţurcă, ceea ce e total neadevărat. Nu sunt eu în măsură să comentez despre problemele echipei naţionale, dar nu mi se pare normal să se scoată astfel de articole despre mine, când nu a fost nimic adevărat.

A fost o oarecare presiune, cum au spus mai mulţi jucători şi cred că asta a fost una dintre cauze. Dar cum am spus, nu sunt eu în măsură să comentez, sunt un simplu jucător, am 22 de ani şi încerc să-mi fac treaba cât mai bine când merg acolo", a adăugat Cicâldău.

Alex Cicâldău ar fi încântat să lucreze din nou cu Mirel Rădoi.

"Domnul Rădoi este un antrenor foarte bun, toată lumea îl cunoaşte, sunt sigur că dacă va veni selecţioner va face o treabă foarte bună, dar nu sunt eu în măsură să spun cine va fi selecţioner", a mai spus Cicâldău.

U Craiova - FC Hermannstadt, scor 3-0, în Liga 1

Universitatea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a 17-a a Ligii 1. În urma acestui rezultat, oltenii au urcat pe locul 2, cu 31 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, de pe locul 3, dar cu golaveraj superior. CFR Cluj, echipa de pe locul I, are 34 de puncte.

Printre marcatori s-a numărat şi Cicâldău, care a înscris cu o lovitură de cap: "Cred că doar o singură dată, anul trecut (n.r. - a mai marcat cu capul)".

Afla mai multe despre: cicaldau 

viewscnt
Articole similare