Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Couto, directorul general al lui Dinamo: "Vreţi să vorbim despre bani? Este cel mai prost moment să glumim despre asta"

VIDEO | Alex Couto, directorul general al lui Dinamo: "Vreţi să vorbim despre bani? Este cel mai prost moment să glumim despre asta"

Fotbal

Comentarii

Directorul general al lui Dinamo, Alex Couto, este unul din puţinii membrii ai "legiunii" spaniole ajunse la Bucureşti în această vară, odată cu "salvatorul" Pablo Cortacero, devenit peste noapte un adevărat "gropar".

Alex Couto a rămas alături de fotbalişti şi încearcă să le ofere din experienţa sa, în speranţa ca lucrurile vor intra curând în normalitate, chiar dacă nu se arată perspective prea luminoase. Couto se află în aceeaşi situaţia precum jucătorii, în aşteptarea salariilor, mai ales în această perioadă de sărbători. Alex Couto rămâne solidar cu jucătorii lui Dinamo şi rămâne la club în continuare, cel puţin pentru moment.

Se pare că Alex Couto este printre puţinii care mai reuşeşte să-l prindă la telefon pe Pablo Cortacero, omul cu promisiunile deşarte. Chiar şi aşa, veştile nu sunt foarte bune în privinţa lui, viitorul fiind unul incert.

"Suntem foarte mulţumiţi de acest meci. Toţi parametrii pe care îi poţi folosi într-un meci au fost minunaţi în jocul nostru, în stilul nostru. Tactic şi strategic am făcut un joc foarte bun. Din punct de vedere psihologic a fost un meci incredibil, a patra victorie la rând este foaret importantă pentru noi. Însă, cel mai important este capacitatea echipei să aibă o evoluţie bună. Play-off-ul este foarte departe acum. Acesta este în viitor. Acum creştem. Schimbarea atitudinii în competiţie este importantă, capacitatea de a te adapta la probleme, pentru a evita situaţiile negative, este foarte important pentri noi. Aceste jocuri le schimbă mentalitatea că să poată să fie competitivi.

Vreţi să vorbim despre bani azi? Eu nu vorbesc cu jucătorii despre bani, le vorbesc despre fotbal. Şi cu Jerry Gane la fel. Dar ştiu că toţi vorbesc despre banii, dar ştim cine se ocupă de bani şi de la cine vin. Aşa că trebuie să manageriem situaţia de aici

(Putem să glumin că aduce Moş Crăciun banii) Nu vreau să glumesc în acest aspect, deoarece suntem sută la sută o familie ce depinde de banii care vin din Spania. Nu este o situaţie bună. Toţi vor să aibă un Crăciun fericit, să aducă bani în casă, să pună mâncare pe masă, să păstreze calmul în familie. Cred că acesta este cel mai prost moment  să glumim despre asta.

(Despre Pablo Cortacero) Nu ştiu când o să vină aici. Am vorbit cu el, azi am avut posibilitatea să vorbim pentru două minute. Nu ştiu ce va face în viitor. Presupun că va începe să dea explicaţii despre ceea ce se întâmplă. Sunt îngrijorat pentru situaţie, dar mulţumit că echipa începe să aibă un stil. Să fie clară în obiectivele sale. Dar stau de o lună şi jumătate şi plătesc să lucrez, nu îmi primesc banii, la fel ca şi ceilalţi angajaţi ai clubului. Responsabilitatea mea este să fiu aici", a declarat Alex Couto, la finalul partidei cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare