Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Măţan, finalist în Champions League, în America de Nord! Performanţă încredibilă a clubului său din MLS

VIDEO | Alex Măţan, finalist în Champions League, în America de Nord! Performanţă încredibilă a clubului său din MLS

Stranieri

Comentarii

Alexandru Măţan, fostul jucător al Rapidului, cât şi al Viitorului Constanţa, a reuşit o performanţă unică în istoria clubului său din MLS, Columbus Crew.

Campioană în MLS în sezonul trecut, Columbus Crew este aproape de un nou trofeu şi de o nouă performanţă uriaşă pentru clubul din Ohio.

Columbus Crew s-a calificat în finala CONCACAF Champions League după o victorie cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei din prima ligă mexicană, Monterrey. 5-2 a fost scorul la general între cele două grupări nord-americane.

Columbus Crew, calificată în finala CONCACAF Champions League

În returul cu Monterrey, Alexandru Măţan a fost introdus pe teren în minutul 46, iar la doar trei minute de la intrarea sa pe teren, a reuşit să ofere o pasă decisivă coechipierului său urugayan, Diego Rossi. Măţan a fost pasator decisiv şi la golul de 3-1, înscris de Russell-Rowe. Românul a părăsit terenul de joc în minutul 90+1, din cauza unei accidentări.

În finala competiţiei, Columbus Crew va întâlni o altă formaţie din primul eşalon al fotbalului mexican, Pachuca, echipă care a reuşit calificarea în finală în urma unei victorii în faţa celor de la Club America.

Pentru Măţan, calificarea în finala turneului continental intercluburi înseamă o nouă oportunitatea de a-şi trece în cont un trofeu. La 24 de ani, Alexandru Măţan a cucerit deja titlul în Liga 1, alături de Viitorul Constanţa, Cupa României şi Supercupa României, alături de formaţia constănţeană, iar de la transferul în SUA, Măţan a cucerit şi titlul din MLS.

VIDEO | Măţan, pasator decisiv în semifinala cu Monterrey

 

 

Afla mai multe despre: alexandru matanconcacaf champions leaguecolumbus crewmls 

viewscnt
Articole similare