Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Măţan, gol de senzaţie în SUA! Bijuteria care i-a fermecat pe americani: „Nimeni nu putea opri racheta lui!”

VIDEO | Alex Măţan, gol de senzaţie în SUA! Bijuteria care i-a fermecat pe americani: „Nimeni nu putea opri racheta lui!”

Stranieri

Comentarii

Alex Măţan (23 de ani) a reuşit un gol superb pentru Columbus Crew în Leagues Cup, competiţie unde se întrec cele mai bune echipe din SUA şi din Mexic.

Alex Măţan, gol de senzaţie în SUA! Bijuteria care i-a fermecat pe americani: „Nimeni nu putea opri racheta lui!”

În minutul 51 al întâlnirii dintre Columbus Crew şi Minnesota United, Alex Măţan a şutat sueprb din afara careului, iar portarul advers nu a avut nicio şansă. 

„Nimeni nu putea opri racheta lui!”, a fost mesajul postat de americani pe reţelele de socializare ale MLS.

Nu a fost suficient pentru echipa românului, care a fost eliminată din competiţie la loviturile de departajare, după ce scorul a fost 3-3 în timpul regulamentar. Măţan a reuşit să transforme şi lovitura sa de departajare.

Alex Măţan, o variantă pentru echipa naţională?

Alexandru Măţan nu a fost luat deloc în calcul de către selecţionerul Edi Iordănescu pentru acţiunile din acest an, însă dacă va continua să evolueze la fel de bine pentru Columbus are toate şansele să-l vedem la următoarea acţiune, din luna septembrie.

Alexandru Măţan a bifat prezenţe pentru naţionalele U16, U17, U18, U19, U21 şi U23 ale României.

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Alexnadru Măţan, potrivit Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alex matansuacolumbus crew 

viewscnt
Articole similare