Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Mateiu dă de pământ cu CFR Cluj: ”Nu au făcut trei pase, nu au făcut nimic. Ei vor în Champions League...”

VIDEO | Alex Mateiu dă de pământ cu CFR Cluj: ”Nu au făcut trei pase, nu au făcut nimic. Ei vor în Champions League...”

Superliga

Comentarii

Alex Mateiu a avut un discurs foarte dur după Craiova - CFR Cluj 0-0. Mijlocaşul de 29 de ani spune că CFR a refuzat jocul şi se bazează pe golurile marcate cu noroc.

Craiova - CFR Cluj s-a terminat 0-0, un rezultat în urma căruia oltenii au rămas cu şanse foarte mici la titlu. Alex Mateiu a avut un discurs în care şi-a criticat foarte dur adversarii:

”Nu ne gândeam la un rezultat de egalitate, ne gândeam că avem forţa să câştigăm. Până la urmă, şi un punct îl aduni. Mergem mai departe, mai sunt şase jocuri importante şi, dacă le vom câştiga pe toate şase, avem forţa necesară să o facem, vedem la final unde suntem.

Au avut două faze din nimereală, devieri. Nu au făcut nimic, CFR nu m-a surprins cu nimic. Nu au făcut trei pase. Eu i-am simţit din teren mult mai obosiţi decât pe noi. Noi am jucat trei meciuri în şase zile. CFR se apără foarte bine şi, dintr-o nimereală, dă un gol şi se închide 1-0. Nu au avut şansă să dea, au avut o ocazie, dar noi am controlat tot jocoul. Noi am pasat, noi am vrut să construim, ei nu au construit deloc, nu au făcut nimic.

(Au fost mulţumiţi la final cu egalul) E o bucurie pentru ei. Dacă vor să ajungă în Champions League... Sunt foarte supărat. Eu am mare încredere că vom câştiga cele şase meciuri şi poate că vom fi şi campioni. Avem grup bun, avem jucători de calitate şi putem face asta”,
a declarat Alex Mateiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex materiucraiova 

viewscnt
Articole similare