Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Mitriţă, interviu spectaculos pentru Sports Illustrated: ”Vreau să fac totul ca în Home Alone 2” :)

VIDEO | Alex Mitriţă, interviu spectaculos pentru Sports Illustrated: ”Vreau să fac totul ca în Home Alone 2” :)

Stranieri

Comentarii

Alex Mitriţă a devenit un jucător foarte interesant pentru presa din SUA, după ce New York City a plătit 8 milioane de euro pentru transferul său de la Craiova. Miercuri, celebra revistă Sports Illustrated a publicat în varianta de online un interviu cu mijlocaşul de 24 de ani.

Mitriţă este considerat o adevărată vedetă în MLS după ce New York City a plătit o sumă considerabilă pentru transferul său. Într-un interviu pentru Sports Illustrated, internaţionalul român i-a amuzat pe jurnalişti când le-a povestit că a vizionat de mai multe ori ”Home Alone 2” pentru a se pregăti de viaţa în New York.

”Vreau să fac totul ca în film. În România, în timpul Sărbătorilor este tot timpul difuzat (n.r. filmul Singur Acasă), iar când văd filmul aşa vreau să fiu, precum Kevin - doar că Mitriţă la New York”, a spus Mitriţă.

Mijlocaşul de 24 de ani spune că acest transfer este un pas foarte important în carera sa: ”Este un mare pas în cariera mea. Acesta (MLS) este un campionat excelent, cu echipe bune. Am urmărit campionat şi cred că este o mare şansă pentru mine să-mi demonstrez aici toate calităţile”.

Suma plătită de New York City aduce şi multă presiune pe umerii lui Alex Mitriţă, care acum este văzut drept unul dintre cei mai importanţi jucători din MLS. Mitriţă spune că nu are o problemă cu asta: ”Pentru mine, presiunea este importantă, deoarece mă face mai puternic. Au plătit (n.r. New York City) mulţi bani şi pentru toate aceste motive vreau să-mi pun toate calităţile în slujba echipei şi să devin un jucător mare în acest campionate. Presiunea mă face mai puternic”.

Mitriţă îi invită pe românii din SUA la meciurile lui New York City: ”Este foarte bine pentru mine, am auzit că sunt foarte mulţi români aici. Mă simt ca şi cum aş fi acasă. Sper că vor veni să mă vadă jucând”.

Afla mai multe despre: alex mitritanew york city 

viewscnt
Articole similare