Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Paşcanu are parte de cea mai dulce vacanţă forţată, acasă la bunici

VIDEO | Alex Paşcanu are parte de cea mai dulce vacanţă forţată, acasă la bunicigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Tricolorii continuă să le împărtăşească suporterilor cum arată o zi din viaţa lor în pandemie: fundaşul central de la FC Voluntari, component al naţionalei Under 21, se află în această perioadă la Bogdăneşti, lângă Bârlad, la bunicii săi.

A trecut aproape un an de la duelurile cu Croaţia, Anglia, Franţa şi Germania din vara trecută, de la EURO 2019, iar pregătirea centralizată a fost înlocuită cu exerciţii în curtea bunicilor.

Alex a acceptat provocarea noastră şi împărtăşeşte cu suporterii români cum se desfăşoară o zi pentru el în pandemia COVID-19.

În perioada asta mă trezesc mai târziu deoarece mă şi culc mai târziu, dar este un lucru plăcut totuşi să nu mai pui alarma cu o seară înainte. Trezirea este la 9:30, iar la 10:00 bunica mă aşteaptă cu micul dejun. Apoi, urmează o oră de citit. E foarte important să ne menţinem un moral ridicat în perioada asta grea. Cititul mă ajută să mă relaxez şi, în acelaşi timp, pot să învăţ şi ceva nou. Acum citesc cartea lui Carlo Ancelotti, una foarte interesantă”, a spus Alex.

Urmează pregătirea fizică, una inedită, cu exerciţii adaptate condiţiilor existente în grădina bunicilor. “Încerc să mă menţin în formă cât pot chiar dacă este mai greu. E o provocare diferită, dar cu puţină creativitate şi dorinţă cu siguranţă se pot găsi soluţii. Nu mă menajez deloc”, a povestit internaţionalul de tineret.

Masa de prânz este cea mai importantă a zilei: “Pot să spun că sunt un norocos pentru că sunt alături de bunicii mei, la capitolul mâncare stau foarte bine. Am ocazia să mănânc aşa cum aş fi făcut-o la un restaurant cu multe bunătăţi, bunicii mă răsfaţă. Dar este important să ne gândim şi la ce mâncăm în perioada aceasta, o perioadă în care nu depunem la fel de mult efort ca de obicei”.

Campionat de rummy cu bunicii

Seara este perioada zilei pe care Alex o petrece alături de bunicii lui. “În fiecare seară avem un turneu de rummy care este foarte disputat. Chiar mă mir că nu ne-am plictisit încă de la atâta jucat, mai avem puţin şi completăm un caiet întreg cu rezultatele. Apoi, am parte de o gustare, în general clătite. Aici o ajut şi eu pe bunica în bucătărie”.

Paşcanu îşi încheie ziua în faţa televizorului, uitându-se la meciurile transmise în reluare de TVR: “La miezul nopţii începe în fiecare seară pe TVR 1 un meci de la Cupa Mondială din ediţiile trecute. Urmăresc toate meciurile astea mai vechi şi chiar e interesant să văd unii jucători pe care nu i-am prins. Am fost surprins plăcut de unii jucători precum Zidane, Roberto Carlos sau Romario, dar şi de forţa unor echipe precum Bulgaria în 1994”.

IATĂ CUM SE ANTRENEAZĂ ALEXANDRU PAŞCANU:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare