Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Alex Paşcanu, unul dintre remarcaţii meciului de la Ovidiu: ”Sincer, am venit aici să luăm toate cele trei puncte!”

VIDEO Alex Paşcanu, unul dintre remarcaţii meciului de la Ovidiu: ”Sincer, am venit aici să luăm toate cele trei puncte!”

FC Voluntari

Comentarii

FC Viitorul a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Unul dintre fotbaliştii care au lăsat o impresie bună în remiza smulsă de FC Voluntari a fost internaţionalul de tineret, Alexandru Paşcanu: ”E un rezultat bun. Viitorul e o echipă bună, toată lumea ştie, eu cred că merita să fie în play-off. Mai ales acasă la ei, e un punct câştigat” a spus Paşcanu după meci.

El a mărturisit că şi-ar fi dorit ca echipa sa să câştige toate cele trei puncte puse în joc. Internaţionalul de tineret a dezvăluit că FC Voluntari venise să câştige la Ovidiu: ”Sincer, speram să câştigăm. Am venit să luăm toate 3 puncte. Fiecare meci mergem la victorie, din păcate nu s-a putut, dar e bun şi punctul ăsta. Nu e uşor. Fiecare echipă o să fie pe viaţă şi pe moarte aici, toţi o să luptăm, o să fie un play-out strâns şi cel mai bun să se salveze” a mai spus Alex Paşcanu, după remiza de la Ovidiu, 0-0 cu FC Viitorul Constanţa. 

Afla mai multe despre: alexandru paşcanu 

viewscnt
Articole similare