Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa a anunţat încă patru transferuri la Astra. Care e situaţia lui Alibec: "Nici nu se mai pune problema de aşa ceva"

VIDEO | Alexa a anunţat încă patru transferuri la Astra. Care e situaţia lui Alibec: "Nici nu se mai pune problema de aşa ceva"

Astra Giurgiu

Comentarii

Dan Alexa a debutat pe banca Astrei şi a remizat în primul meci oficial din noul sezon. Giurgiuvenii au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul cu FC Botoşani.

"În condiţiile în care s-a jucat, e un punct câştigat. Am avut foarte mulţi jucători noi, au venit pe final de pregătire şi lucrul ăsta s-a văzut. Pe lângă lipsa de omogenitate, practic, am jucat cu trei jucători noi, care au venit în ultima săptămână, pe linia de fund.

Bine că am egalat pe final. Botoşani a oferit o replică consistentă şi e bine. Matei n-a fost titular, pentru că are doar cinci zile de pregătire, s-a accidentat în Slovenia. Begue şi Matei au venit târziu în pregătire, se vede lipsa lor de jocuri. Sunt jucători importanţi. Când vom arăta mai bine fizic, vom arăta altă faţă. 

Cred că altfel va arăta echipa în momentul în care vom aduce patru jucători săptămâna viitoare. Vom aduce atacant, mijlocaş central, fundaş central, fundaş lateral... Repet, jucătorii importanţi încă nu am reuşit să îi transferăm şi asta se vede. 

Alibec nici nu se mai pune problema să plece. E un jucător excepţional, s-a antrenat foarte bine, este ancorat în proiectul ăsta de la Astra, e foarte motivat, e căpitanul echipei şi sunt foarte mulţumit" , a declarat Dan Alexa la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc botosanidan alexaastra 

viewscnt
Articole similare