Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa a devenit Mister X în Liga I: "Măcar să ajung la performanţele lui Răzvan Lucescu" Cu cine joacă Dunărea primul meci din play-out

VIDEO | Alexa a devenit Mister X în Liga I: "Măcar să ajung la performanţele lui Răzvan Lucescu" Cu cine joacă Dunărea primul meci din play-out

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi are 12 remize în cele 26 de etape ale sezonului regulat şi este echipa cu cele mai multe egaluri în această stagiune. Nou-promovata termină sezonul regulat pe loc de baraj.

Dan Alexa a transformat-o pe Dunărea Călăraşi în 2019. După ce au terminat anul precedent cu şase înfrângeri consecutive, galben-albaştrii au cinci jocuri fără înfrângere înaintea startului în play-out. 

"Să ne gândim totuşi că până să aducem jucătorii cu experienţă în iarnă, echipa a fost făcută pe scheletul echipei Ligii a 2-a, eram obligat să organizez foarte bine echipa pe faza defensivă. Eram conştient că e foarte greu să surprindem atunci când nu avem calitate să o facem. Într-adevăr multe egaluri dar egaluri cu ocazii, trebuie să fim mai pragmatici pe faza ofensivă. Dacă sunt X Man măcar să ajung şi eu ca Răzvan peste câţiva ani" a spus antrenorul care a şi promovat-o în Liga I pe Dunărea Călăraşi. 
 
Dunărea va intra cu 12 puncte în playout şi va juca primul meci împotriva lui Dinamo, la Bucureşti.  
 
"Văd o luptă infernală, văd o presiune fantastică, fiecare meci va fi ca o finală, cu două victorii consecutive ieşi din zona periculoasă, cu două înfrângeri este foarte greu să revii, pentru noi important e să asigurăm locul de baraj şi apoi să încercăm să mai băgăm o echipă sub noi. Fiecare moment este important în play out, poate să decidă soarta unei echipe, a unui club, important e să arătăm bine atât fizic cât şi mental" a încheiat Alexa. 
 
 

Afla mai multe despre: dunărea călăraşidan alexaplay-outrăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare