Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa e realist după remiza contra Academicii Clinceni: ”Nu meritam să câştigăm”

VIDEO | Alexa e realist după remiza contra Academicii Clinceni: ”Nu meritam să câştigăm”

Astra Giurgiu

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, în care cele două goluri au fost marcate în propria poartă.

Au înscris Tamaş ’32 (autogol) pentru gazde şi Popescu ‘45+2 (autogol) pentru oaspeţi. În minutul 75, de la Astra Giurgiu a fost eliminat Radunovic, el primind direct cartonaşul roşu pentru un fault.

Avertizat în minutul 86 cu un cartonaş galben, Dan Alexa ştie ce i-a lipsit echipei sale să câştige partida de la Călăraşi: ”În primul rând, au avut determinare mai mare. Au început jocul cu foarte multă agresivitate, am intrat greu în joc. Din păcate, abia în repriza a doua am început să jucăm, până la eliminarea lui Radunovic am început să jucăm, am început să punem probleme, am avut situaţii de a înscrie. Nu meritam să câştigăm astăzi, e un rezultat echitabil” a spus antrenorul Astrei la final.

”Sunt dezamăgit de evoluţia echipei mele şi pentru mine cel mai important e să fac o analiză clară a ceea ce s-a întâmplat azi” a mai completat tehnicianul echipei giurgiuvene.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare