Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa, extrem de nemulţumit după înfrângerea cu Chiajna: "Am fost o ruşine. Sunt supărat pe toţi jucătorii"

VIDEO | Alexa, extrem de nemulţumit după înfrângerea cu Chiajna: "Am fost o ruşine. Sunt supărat pe toţi jucătorii"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dan Alexa a fost un antrenor dezamăgit şi supărat după ce Dunărea Călăraşi a fost învinsă de Concordia Chiajna la scor de neprezentare şi a pierdut avantajul creat faţă de ilfoveni. Chiar dacă tehnicianul susţine că vina este a lui, a ţinut să îşi "înţepe" şi jucătorii.

"Nu am avut determinarea din celelalte jocuri, am arătat ca o echipă foarte mică. Principalul vinovat sunt eu. Am tratat jocul superficial, am crezut că orice facem câştigăm la Chiajna. Astăzi am fost o ruşine, o echipă foarte mică. Sunt supărat pe toţi jucătorii pentru că am suferit din punctul de vedere al atitudinii. Sper să trag concluziile corecte pentru a continua lupta", a spus Dan Alexa la microfonul Telekom Sport. 
 
Concordia Chiajna a ajuns la acest moment la doar două puncte de Dunărea Călăraşi şi au relansat lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar Alexa ştie cum Dunărea poate păstra speranţe să mai rămână în Liga 1 şi sezonul viitor: "Sperăm ca Hermannstadt să piardă la Mediaş ca să fie o luptă în trei pentru baraj. Jucătorii trebuie să înţeleagă că nu mai joacă numele. E o luptă foarte strânsă".
 

Afla mai multe despre: dunarea calarasidan alexa 

viewscnt
Articole similare