Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa, la finalul meciului încheiat la egalitate cu Dinamo: „Una peste alta e un rezultat care ne mulţumeşte”

VIDEO | Alexa, la finalul meciului încheiat la egalitate cu Dinamo: „Una peste alta e un rezultat care ne mulţumeşte”

Superliga

Comentarii

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în epilogul etapei a XII-a a Ligii I. Acesta a fost primul meci oficial pentru antrenorul Mircea Rednic de la revenirea pe banca tehnică a dinamoviştilor.

La finalui partidei Dan Alexa, antrenor Dunărea Călăraşi, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut în Ştefan cel Mare.

„Am avut posibilitatea să facem 2-0, apoi lui Dinamo i-a aparţinut finalul de joc, au avut acele două situaţii clare de a marca. Din păcate am luat un gol... Mircea Rednic a băgat doi atacanţi, au avut superioritate la mijloc şi în momentul în care dominam jocul din punctul ăsta de vedere, la mijlocul terenului, am luat acel gol. Am greşit că am jucat pe contre cu ei şi pe final, Dinamo putea să înscrie golul doi. Una peste alta e un rezultat care ne mulţumeşte.

Mircea Rednic a dat un refresh din toate punctele de vedere, am văzut că a venit şi lume mai multă la meci, este un rezultat bun şi nu pot decât să îmi felicit jucătorii pentru că au facut mult efort”, a spus Alexa la finalul partidei cu Dinamo.

Despre Ilie Balaci: „Am avut şi şansa să îl cunosc, chiar acum o lună a fost la Călăraşi şi am stat mai mult timp cu el de vorba.Un jucător fantastic, eu eram mic când am văzut imagini şi din tot ceea ce spun oamenii de fotbal a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti, poate chiar cel mai bun pe care l-a văzut România. Un om de mare calitate, mi-a plăcut fantastic pentru că avea foarte multă calitate, impunea respect şi este o pierdere mare. Condoleanţe familiei, suntem alături de ei şi îmi doresc să treacă cât mai repede penste momentul ăsta”, a mai spus Alexa.

Afla mai multe despre: alexadinamodunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare