Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa, supărat după eşecul cu Viitorul: ”N-au avut nicio ocazie. Au câştigat nemeritat”

VIDEO | Alexa, supărat după eşecul cu Viitorul: ”N-au avut nicio ocazie. Au câştigat nemeritat”

Superliga

Comentarii

Dan Alexa spune că victoria Viitorului este norocoasă, deoarece nu şi-a creeat nicio ocazie până în minutul 88, când Drăguş a înscris. Viitorul s-a impus cu 1-0 la Călăraşi.

Viitorul s-a impus la limită la Călăraşi, printr-un gol marcat de Drăguş, în minutul 88. Dan Alexa spune însă că jucătorii săi meritau cel puţin un egal:

”Viitorul nu a avut nicio ocazie. Au avut o lovitură liberă dintr-o pasă de 40 de metri, o neatenţie a lui Ispas. Cred că a fost un joc bun al nostru. Din păcate, nu am reuşit să obţinem nimic din jocul ăsta. O victorie nemeritată a Viitorului. Dar şi noi am câştigat la ei nemeritat în prima etapă. Azi ei au câştigat nemeritat.

”(n.r. întrebat dacă e greu în tribună) Da. Nu este distanţa foarte mare între tribună şi teren. Nu e foarte mare, dar până la urmă nu asta contează. (n.r. întrebat dacă a fumat din cauză că s-a consumat mult) Nu. Cred că te consumi mai mult la nivelul gazonului. Cred că pe bancă e mai mare stresul. E o greşeală pe care mi-am asumat-o, dar echipa a făcut un joc aproape perfect azi. I-a lipsit golul ca să fie perfectă seara”,
a declarat Dan Alexa.

Afla mai multe despre: dan alexaviitoruldunarea calarasiliga 1 

viewscnt
Articole similare