Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa, supărat pe toată lumea după finalul ghinionist: "Nu se face aşa ceva"

VIDEO | Alexa, supărat pe toată lumea după finalul ghinionist: "Nu se face aşa ceva"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Dunării Călăraşi a tunat la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut-o în faţa unei contracandidate la evitarea retrogradării. Arbitrul Adrian Cojocaru a fost prinicpala ţintă.

Alexa a fost extrem de nervos pe jucătorii săi după ce echipa lui a încasat golul care a făcut-o să piardă a treia oară pe teren propriu în acest campionat. 

Apoi antrenorul şi-a vărsat nervii şi pe centralul Cojocaru.

"Un arbitraj prost, aşa cum arbitrează Cojocaru Acelaşi arbitru acum un an, în iarnă, acelaşi meci Călăraşi - Hermannstadt, un penalty inexistent pentru Hermannstadt, tot în maniera lui. Dacă nu dai galben la fractura lui Straton înseamnă că este o mare problemă. Toată maniera, toate faulturile lui, absolut totul a fost pentru Hermannstadt astăzi. Un arbitru foarte modest şi sunt foarte curios să văd evoluţia lui de acum înainte din Liga 1" a fost nemulţumit Alexa iar suporterii şi oficialii Dunării l-au "acompaniat". 

Alexa i-a reproşat şi lui Miruţă bucuria exagerată a sibienilor de la golul de trei puncte. Antrenorul celor de la Hermannstadt a reacţionat: "A avut şi el dreptate, dar noi ne-am bucurat, e normal, a fost această explozie. Trebuia să fim un pic mai temperaţi, dar aşa e când marchezi în ultimul minut" a declarat Miriuţă la final. 

Afla mai multe despre: alexadunărea călăraşihermannstadt 

viewscnt
Articole similare