Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexa trage un semnal de alarmă: ”Dacă nu vom face schimbări vom retrograda”

VIDEO | Alexa trage un semnal de alarmă: ”Dacă nu vom face schimbări vom retrograda”

Superliga

Comentarii

Dan Alexa a tras un semnal de alarmă după ce echipa sa a pierdut, joi, la Botoşani, scor 0-1, în etapa a XXI-a a Ligii I. Antrenorul Dunării Călăraşi cere întăriri pentru a putea săpa echipa de la retrogradare.

”Dacă nu vom face schimbări vom retrograda. Săptămâna trecută am dat 10 jucători, mulţi tineri care merg să joace şi alţii care şi-au reziliat contractele. Vor mai urma şi alţii. Vom aduce jucători pentru că avem buget să aducem jucători care să crească nivelul echipei”, a spus Dan Alexa.

Despre jocul echipei în 2018: ”Dacă le împărţim pe luni au fost 10 luni perfecte  şi 2 de coşmar. Am început ca surpriză a campionatului. Apoi am pierdut jocuri la limită. A contat mult pentru moralul jucătorilor. Avem mulţi jucători care au evoluat la Liga a II-a. Şi presiunea mentală a contat foarte mult pentru ce a urmat. Este un meci ca multe altele pierdute de noi. La limită, în care am avut multe situaţii. Botoşani ne-a dat gol la primul şut pe spaţiul porţi. Practic au avut 2 şuturi care au cadrat poarta”, a spus mai spus Alexa.

Afla mai multe despre: dunarea calarasiliga 1dan alexa 

viewscnt
Articole similare