Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Băluţă, în revenire de formă la Slovan Liberec. A centrat perfect la golul echipei sale, în meciul de campionat

VIDEO | Alexandru Băluţă, în revenire de formă la Slovan Liberec. A centrat perfect la golul echipei sale, în meciul de campionat

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român, Alexandru Băluţă, legitimat la Slovan Liberec, în Cehia, a pasat decisiv în această etapă de campionat, la unicul gol marcat de echipa sa, în deplasare, în egalul cu Opava, scor 1-1.

Ajuns la 26 de ani, Alexandru Băluţă începe să redevină jucătorul care strălucea în campionatul României şi care cocheta cu echipa naţională. După un an de şezut pe banca de rezervă la Slavia Praga, Alexandru Băluţă şi-a cerut plecarea, iar conducerea Slaviei l-a împrumutat la o rivală din campionat, Slovan Liberec. Înainte de accepta transferul, jucătorul născut la Craiova a refuzat echipa fanion a oraşului natal, "U" Craiova, sub comanda lui Victor Piţurcă.

În ultima partidă de campionat, a 10-a, Slovan Liberec s-a încurcat pe terenul "lanternei roşii" Opava, de unde a plecat cu un singur punct, după un 1-1. În clasamentul din Cehia,  Slovan Liberec este pe locul 10, cu 11 puncte, în timp ce Slavia Praga este prima, cu 23 de puncte, cu o etapă restantă.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare