Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Chipciu, fără dubii cel mai sincer "tricolor": "Dacă eram suporter şi vedeam evoluţia noastră, eram dezamăgit. Mai chinuim şi noi fotbalul"

VIDEO | Alexandru Chipciu, fără dubii cel mai sincer "tricolor": "Dacă eram suporter şi vedeam evoluţia noastră, eram dezamăgit. Mai chinuim şi noi fotbalul"

Fotbal

Comentarii

Cel mai sincer tricolor al serii a fost, de departe, Alexandru Chipicu. Jucătorul celor de la Anderlecht Bruxelles a recunoscut jocul slab pe care echipa naţională a României l-a prestat împotriva Maltei, din etapa a Vl-a preliminariilor EURO 2020.

Naţionala de fotbal a României a obţinut o victorie chinuită, scor 1-0 (0-0), în faţa "amatorilor" din Malta, la capătul unei partide extrem de modeste. După meci, Alexandru Chipciu a debordat de sinceritate, cum rar am putut observa la un jucător ale echipei naţionale a României.

"Bine că am câştigat, că suporterii ne-au susţinut până la final. Ne-au aplaudat după meci. E un lucru extraordinar de mare, pentru că, sincer, dacă eram suporter şi vedeam evoluţia noastră, eram dezamăgit. Mai chinuim şi noi fotbalul. Mai bine să iei câteva huiduieli, să arunci mingea prin tribună sau în faţă, şi să câştigi cu 1-0. Încă mai suntem în viaţă. Am fost la terapie intensivă, dar dăm semne de viaţă. Sincer, mister nu ar avea mare vină. A fost criticat peste tot. A fost tensiune mare şi cred că şi el este afectat. Nu vreau să păcălesc lumea, să zic că noi suntem Brazilia. Am spus după tragerea la sorţi, că Suedia şi Norvegia, ca şi echipele de club, sunt peste noi. Dar ne-am bătut cu ei cât am putut. Sperăm să ne batem şi la Bucureşti şi să îi batem şi mai prindem şi noi un Euro", a spus Alexandru Chipciu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare