Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Chipciu, la al patrulea titlu în Liga 1. "Am plâns pe teren. Am avut emoţii foarte puternice"

VIDEO | Alexandru Chipciu, la al patrulea titlu în Liga 1. "Am plâns pe teren. Am avut emoţii foarte puternice"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul celor de la CFR Cluj a ales inspirat în vară, atunci când a ales să plece la Anderlecht Bruxelles şi să semenze cu CFR Cluj, în detrimentul fostei sale formaţii, FCSB, alături de care are trei titluri. În această seară, CFR Cluj a cucerit titlul după ce a învins-o pe U Craiova, chiar în Bănie, cu scorul de 3-1.

Alexandru Chipciu nu a fost titular în echipa de start a lui Dan Petrescu, însă a fost introdus în minutul 8, în locul tânărului jucători Andrei Dodi Joca. Fotbalistul este la al patrulea titlu din carieră, după cele trei cucerite cu FCSB.

"În momentul când am dat al treilea gol cred că am şi plâns pe teren, pe acolo, fiindcă am avut nişte emoţii mai puternice în acel moment. Acum parcă deja sunt lejer, nu mai pot să bag adrenalină iar. Când am venit la CFR, mă gândeam că o să fie cel mai uşor titlu, pnetru că diferenţa era foarte mare între CFR şi celelalte echipe, dar având în vedere pandemia şi ce s-a întâmplat a fost mai greu.

(Chipciu e stropit cu apă de Omrani) Acum cred că e unul dintre cele mai grele, pentru că am jucat trei meciuri în şapte zile, ceea ce e inuman. La meciul cu Steaua nu puteam să stau în ghete, atât de greu era. Dar bine că am câştigat campionatul. Şi fără suporteri şi fără mister...e cam sec fără suporteri, aşa e. Măcar dacă erau fanii adverşi la meci. Sincer, cred că CFR e cea mai bună echipă. Dacă ne uităm la meciul de astăzi, până am dat al treilea gol am fost numai noi pe teren. 

Suntem jucători experimentaţi, avem multe meciuri în cupele europene, multe meciuri la naţională. Pe undeva e normal să fim cei mai buni. Dar şi Craiova e o echipă bună, cu tineri de mare viitor. Chiar îmi pare rău pentru ei că au pierdut, noi am fost mai buni decât ei. I-am zis soţiei să se ducă la magazin să îmi ia mai multe şampanii. Ea voia să se ducă după meci şi i-am zis nu, du-te înainte, m-am purtat ca şi cum am câştigat deja campionatul şi m-am simţit campion şi toată lumea cu care am vorbit...le-am băgat asta în cap şi probabil m-a ajutat să îmi îndeplinesc obiectivul", a declarat Alexandru Chipciu, imediat după victoria împotriva Craiovei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare