Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Chipciu, prima reacţie după transferul la campioana Ligii 1: "CFR Cluj este echipa perfectă!" Ce oferte a refuzat şi din ce motiv

VIDEO | Alexandru Chipciu, prima reacţie după transferul la campioana Ligii 1: "CFR Cluj este echipa perfectă!" Ce oferte a refuzat şi din ce motiv

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, transferul lui Alexandru Chipciu, de la Anderlecht.

Chipciu a mărturisit că a refuzat mai multe oferte mai bune din punct de vedere financiar, din Turcia, pentru a semna cu CFR Cluj, o echipă pe care o consideră perfectă pentru el.

"Mă simt destul de motivat, sincer am fost emoţionat când am interacţionat cu jucătorii, cu echipa, cu staff-ul şi pregătit pentru meciurile pe care le vom avea de jucat.

Analizând ofertele pe care le-am avut, CFR a atins toate punctele care mă interesau pe mine. În principal, clar, familia, pentru că îmi era greu să plec foarte departe cu familia, având patru fete şi Clujul e echipa unde m-aş putea integra cel mai bine, oraşul e foarte frumos. Erau oferte mai bune din punct de vededere financiar din Turcia, dar am decis că CFR Cluj este echipa perfectă, jucând şi în Europa, se bate la campionat", a fost prima reacţie a lui Chipciu, după ce a semnat cu CFR.

Alexandru Chipciu, la CFR Cluj

"Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul începutului de an în fotbalul românesc! Mijlocaşul Alexandru Chipciu a semnat cu echipa noastră şi s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.

Suntem bucuroşi că unul dintre cei mai buni şi constanţi fotbalişti de la Echipa Naţională a României a sosit în Gruia şi ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre.

Alexandru Chipciu are 47 de meciuri în tricoul primei reprezentative şi 6 goluri înscrise. În cariera sa, mijlocaşul român a evoluat la echipe precum: Anderlecht, Sparta Praga, FCSB sau FC Braşov şi a reuşit să câştige de trei ori titlul în România, o dată Cupa şi Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar şi campionatul şi Supercupa Belgiei.

Bun venit la CFR Cluj şi multă baftă în tricoul “alb-vişiniu”, Alexandru Chipciu!", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: chipciu 

viewscnt
Articole similare