Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Ioniţă a dezvăluit de ce nu s-a dus la Rapid: "Mă bucur că mi-a venit mintea la cap"

VIDEO | Alexandru Ioniţă a dezvăluit de ce nu s-a dus la Rapid: "Mă bucur că mi-a venit mintea la cap"

Astra Giurgiu

Comentarii

Alexandru Ioniţă a vorbit după victoria echipei sale, Astra, 1-0, împotriva celor de la FC Botoşani şi a dezvăluit de ce nu a ajuns la Rapid.

"Sunt sigur că m-am maturizat, văd asta pe zi ce trece. Mă bucur că mi-a mai venit mintea la cap, mă bucur că cei de aici au încredere în mine şi sper să revin la forma pe care am avut-o şi chiar mai bine", a spus Ioniţă după meci. 

Subiectul arbitrajului nu a fost evitat nici de fostul jucător de la CFR: "Chiar mă uitam pe teren şi îmi făceam cruce. Este puţin urât, să spun aşa, pentru că în loc să jucăm fotbal mai mult, stăm şi comentăm la arbitri. O dată ce a luat o decizie, e foarte greu s-o mai întoarcă. Ei ştiu cel mai bine şi ei răspund de deciziile pe care le iau. Nu ştiu ce a fost, important este că am câştigat"

Alexandru Ioniţă a dezvăluit de ce nu s-a dus la Rapid

"Nu a depins de mine, mai erau nişte procente de luat de la CFR de către cei de la Astra şi între ei au fost treburile".

Ioniţă a fost crescut de Rapid şi a fost promovat la prima echipă în 2011, unde a jucat până în 2014, atunci când a fost transferat de Astra. 

"Important e să câştige echipa, nu cât de mult joc eu. Mă bucur că cei de la Astra m-au dorit, că au încredere în mine, că-mi oferă ocazia să joc şi asta e cel mai important lucru. Sperăm să facem o figură cât mai frumoasă în play-off şi să ne clasăm pe un loc cât mai bun, acesta e obiectivul nostru. Clar că e loc de mai bine, dar mă bucur că pot să alerg, sunt bine fizic, în kilograme, doar îmi trebuie mai multe reuşite ofensive, pentru că defensiv stau bine", a mai spus Ioniţă despre meci. 

Afla mai multe despre: alex ionitaastra 

viewscnt
Articole similare