Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Mateiu, exasperat de brazilianul Vinicius. "Este numărul 1! Mondial! Sper să plece cât mai curând din România"

VIDEO | Alexandru Mateiu, exasperat de brazilianul Vinicius. "Este numărul 1! Mondial! Sper să plece cât mai curând din România"

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a ratat, luni seara, şansa de a aduce în Bănie primul titlu după 29 de ani, după ce a pierdut pe "Ion Oblemenco", scor 3-1, în faţa fostei şi actualei campioane, CFR Cluj.

Mijlocaşul Alexandru Mateiu a părăsit terenul cu capul sus, chiar dacă titlul nu va rămâne în Oltenia, însă este sigur că formaţia sa va cuceri titlul fără probleme în sezonul viitor. În plus, Mateiu speră ca fundaşul central al celor de la CFR Cluj, Vinicius, să plece cât mai rapid din România şi să nu le mai facă zile grele. Vincius a marcat unul dintre goluri, a scos penalty după un fault al lui Cosic şi a scos de pe linia porţii şutul lui Bărbuţ. De departe cel mai bun jucător al meciului!

"Este foarte dureros, eram cea mai bună echipă din campionat, am jucat şase meciuri formidabile, păcat că a venit pauza asta şi ne-a dat peste cap şi astăzi nu am fost cum trebuie.

(Aţi visat frumos?) Normal, am visat, că eram o echipă bună, o echipă în formă şi nu ne gândeam. Niciun om, nici în afara stadionului nu se gândea că azi o să pierdem, mai ales acasă dar felicit CFR-ul că a fost azi mai în formă ca noi. Vinicius numărul 1, este mondial omul ăsta, sper să plece cât mai repede din România. Au meritat victoria per total. Nu ne-am simţit foarte bine, cred că pauza asta ne-a dat peste cap şi azi nu am fost ce trebuia să fim. Cred că la anul o să câştigăm detaşat. Dacă am ajuns până în momentul ăsta. înseamnă că au meritat", a declarat Alexandru Mateiu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare