Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Maxim a îngenuncheat campioana! Internaţionalul român a punctat de două ori în meciul cu Basaksehir

VIDEO | Alexandru Maxim a îngenuncheat campioana! Internaţionalul român a punctat de două ori în meciul cu Basaksehir

Stranieri

Comentarii

Gaziantep primea vizita campioanei Basaksehir în etapa cu numărul 33 a campionatului Turciei. Gazdele conduceau în minutul 60, graţie a două goluri marcate de Alex Maxim, în minutul 30 din penalty şi în minutul 52.

Alex Maxim îşi continuă forma bună din Turcia, după ce fostul jucător al lui Pandurii a reuşit să puncteze de două ori în ultimul meci din campionat. Internaţionalul român a reuşit să înscrie mai întâi din penalty în minutul 30, dublând avantajul formaţiei în minutul 52, dintr-o pasă a lui Kevin Mirallas, fost jucător la Everton.

Maxim ajunge astfel la 13 goluri şi 2 pase decisive în 30 de partide în Superliga Turciei şi se află pe poziţia a 5-a în clasamentul golgheterilor stagiunii. În plus, românul conduce şi clasamentul golgheterilor echipei sale, fiind urmat de Demir, cu doar 8 reuşite.

Gaziantep se află la poziţia a 5-a în campionatul turcesc, după ce avansul căpătat de Marius Şumudică în startul sezonului a fost pierdut în urma înlocuirii sale. Formaţia mai speră la un loc de Europa League, fiind la 7 puncte de ultima poziţie care îl oferă, cu un meci mai puţin jucat.

 

 

Afla mai multe despre: alex maximgol maximdublă maximgaziantep 

viewscnt
Articole similare