Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Maxim la momentul adevărului. Care e cel mai mare fotbalist lângă care a jucat şi pe cine ar alege dintre Messi şi Ronaldo

VIDEO | Alexandru Maxim la momentul adevărului. Care e cel mai mare fotbalist lângă care a jucat şi pe cine ar alege dintre Messi şi Ronaldo

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul lui FSV Mainz, Alex Maxim a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport despre câteva dintre momentele importante din cariera sa. Spre finalul interviului, Alexandru Săbău l-a provocat pe mijlocaşul echipei naţionale la o serie de întrebări fulger în care Maxim a dezvăluit care e fundaşul care i-a pus cele mai mari probleme în cariera sa, care sunt cei mai importanţi 3 fotbalişti lângă care a evoluat sau pe cine ar alege dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Răspunsurile oferite de decarul naţionalei, mai jos.

Jerome Boateng este fundaşul care i-a pus cele mai mari probleme fotbalistului echipei naţionale, Alexandru Maxim. Aceasta este mărturisirea făcută de fotbalistul lui FSV Mainz în interviul pe care i l-a acordat lui Alexandru Săbău. Internaţionalul român a făcut un top al fotbaliştilor alături de care a evoluat sau împotriva cărora a evoluat şi a explicat ce preferinţe are când vine vorba de Real Madrid sau FC Barcelona, ori de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Puteţi urmări interviul complet cu Alexandru Maxim, marţi seară de la ora 20:30 pe Telekom Sport 1.

Care e fundaşul care i-a creat cele mai mari probleme? Boateng

Cel mai bun prieten din fotbal? Mulţi prieteni am, foarte mulţi.

Top 3 antrenori din fotbal? Sincer să fiu, cu majoritatea am păstrat legătura şi păstrez legătura. Sunt mulţi antrenori care m-au ajutat foarte mult în carieră.

Ce va face când se va retrage? Antrenorat sau manager? Eu am 28 de ani, îmi doresc să mai joc încă 6-7 ani la un nivel cât mai înalt, iar după, cu siguranţă nu mă văd departe de fotbal. Încă nu ştiu sigur pe ce drum o voi lua însă momentan îmi doresc să rămân sănătos şi să mai am multe meciuri la nivel înalt şi după voi vedea. Însă cu siguranţă voi fi aproape de fotbal. Îmi rămân în minte toate lucrurile bune, pozitive şi vedem.  E posibilă şi o carieră în antrenorat.

3 mari fotbalişti alături de care a jucat? Pentru mine cred că Ibisevic a fost vârful alături de care am jucat la Stuttgart, m-a ajutat foarte mult să progresez. Adrian Mutu a fost un jucător foarte mare. Am jucat alături şi la echipa naţională de foarte mulţi jucători emblematici pentru echipa naţională a României şi în afară la fel, foarte mulţi jucători care au ajuns la echipe de top ca Antonio Rudiger, care a ajuns la Chelsea

3 mari fotbalişti împotriva cărora a jucat? Messi, Kroos, sunt foarte mulţi. Jucând 5 ani în Germania am avut plăcerea să evoluez alături de fotbalişti foarte mari şi dacă acum văd lucrul acesta ca pe ceva obişnuit, la început eram fascinat de tot ceea ce se întâmpla..

Barca sau Real Madrid? Real Madrid

Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo? Amândoi sunt fotbalişti diferiţi. Cred că sunt doi dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile. Chiar dacă Messi e genul acela talentat, care joacă fotbal din plăcere, mi-e dificil să aleg, pentru că rămâi uimit de ceea ce fac amânoi pe teren.

Afla mai multe despre: alexandru maximechipa naţionalălionel messicristiano ronaldoreal madridfc barcelonajerome boateng 

viewscnt
Articole similare